Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 94χρονα του ΚΚΕ.


Μια μέρα μετά την μεγάλη εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ και ο απόηχός της παραμένει δυνατός. 

Τα μηνύματα που φτάνουν τόσο απ' όσους ήταν μέσα στο στάδιο, όσο κι απ' όσους παρακολούθησαν την μετάδοση της εκδήλωσης απο το πόρταλ "902.gr" είναι εντυπωσιακά. Οσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιλάνε για την "τύχη" που είχαν να ζήσουν από κοντά μια σπουδαία εμπειρία.
Οι χιλιάδες μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος που ήταν εκεί, έφυγαν πιο "πλούσιοι", πιο αποφασισμένοι, πιο μπολιασμένοι με την ανάγκη του αγώνα για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και την ταύτιση αυτού του αγώνα με την Ιστορία, τη Δράση, τις Θυσίες που γράφτηκαν μέσα σ' αυτή την 94χρονη πορεία του ΚΚΕ.
Για ένα μεγάλο μέρος των αναγνωστών του "902.gr" η ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης αναδείχτηκε σε γεγονός πρώτης γραμμής. Και δεν το μαρτυρούν αυτό μόνο τα χιλιάδες "χτυπήματα" στη σελίδα, αλλά και τα μηνύματα που έφταναν στο mailbox του πόρταλ απο την αρχή κι όλας της μετάδοσης. Κρατάμε ένα που μας στάλθηκε απο το ...Μόντρεαλ!
"Σύντροφοι επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω θερμά για την μετάδοση της εκδήλωσης για τα 94 χρόνια του κόμματος στο ΣΕΦ μέσω του portal 902...Μας δόθηκε η ευκαιρία από εδώ τον μακρινό Καναδά να σμιξουν οι χτύποι της καρδιάς με αυτούς των Ελλαδιτών κομμουνιστών αλλά και των οπαδων του κόμματος που βρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση. Πήραμε και εμείς νοερά μέρος με όλους εσάς σε αυτή την όμορφη εκδήλωση τιμώντας τα 94 χρονια του Κόμματος. Πάλι σας ευχαριστούμε και συγχαρητήρια σε ολους εσας ακουραστοι συντροφοι..."
Κι ένα λιτό μπράβο απο έναν δάσκαλο: "Μπράβο σας!! Δεν περίμενα τόσο καλή δουλειά!!!"
Εμείς τι να πούμε; Οτι το μπράβο δεν ανήκει σε μας, αλλά σ' όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης. Στο Κόμμα, βεβαίως, που την οργάνωσε, και στους χιλιάδες και χιλιάδες των συντρόφων, φίλων και οπαδών  που κατέκλυσαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με την παρουσία τους μας έδοσαν το υλικό για τις περιγραφές μας. Σε εκείνους που "έδιναν εικόνα" στο portal του ΚΚΕ. Και ήταν πάρα πολλοί...
Το μπράβο ανήκει σ' όλους εκείνους που έστησαν κι έφεραν σε πέρας  το καλλιτεχνικο πρόγραμμα έτσι που μέσα απο τα τραγούδια, τις απαγγελίες και τις προβολές να συμβάλουν έτσι ώστε όσοι ήταν στο ΣΕΦ να ταξιδέψουν στην ιστορία του ΚΚΕ, στην ιστορία του εργατικού κινήματος.
Πίσω απο τις κάμερες και τα πληκτρολόγια κρατάμε τη συγκίνηση της κάθε στιγμής που πέρναγε μπροστά μας, κρατάμε τη συγκίνηση όσων δεν μπόρεσαν να είναι στο ΣΕΦ, αλλά μαζί μας μέσα απο την εικόνα και τα κείμενα του πόρταλ "902.gr" μετείχαν τελικά σ' αυτό το το ταξίδι...
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: