Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μαζική υποστήριξη και συμμετοχή στη συλλογή υπογραφών κατά των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων.


Μαζικά και πλατιά να συνεχιστεί η συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για την υποστήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να τη φέρει στη Βουλή.



Υπογραμμίζεται ότι παρόλο που η σχετική πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων έχει κατατεθεί από τις 12 Ιουλίου, δεν έχει έρθει ακόμη για συζήτηση στη Βουλή, με ευθύνη της κυβέρνησης, αν και αφορά ένα τόσο καίριο ζήτημα.

Η απαίτηση και η διεκδίκηση του λαού για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αποκτά μεγάλη επικαιρότητα και σημασία, καθώς κλιμακώνεται ο πόλεμος κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ σε βάρος του.
Σε μια εβδομάδα οι υπογραφές ξεπέρασαν τις 14.000. Επίσης σημαντικότατη συμμετοχή έχουν οι μαζικοί φορείς που με ψηφίσματά τους στηρίζουν την πρόταση νόμου, που ξεπερνούν τους 180. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται πάνω από 85 Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Σωματεία, περισσότεροι από 80 σύλλογοι εκπαιδευτικών και σύλλογοι φοιτητών - σπουδαστών.
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών διεξάγεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

Πηγή : K.K.E

Δεν υπάρχουν σχόλια: