Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :Αυλαία με μαζική συγκέντρωση υπέρ του Τσάβες.Στις 5 μονάδες η διαφορά Τσάβες-Καπρίλες.Ανεβαίνει συνεχώς ο υποψήφιος της δεξιάς.


ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Πηγή φωτογραφιών http://www.demotix.com - Κομμουνιστές στην τεράστια διαδήλωση στο Καράκας
Αυλαία ουσιαστικά της προεκλογικής εκστρατείας στη Βενεζουέλα για τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, με μεγάλη συγκέντρωση των δυνάμεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του νυν προέδρου Ούγο Τσάβες,ανάμεσά τους και το ΚΚ Βενεζουέλας, που ταυτόχρονα προβάλλει την ανάγκη να υπάρξει σύγκρουση με τους καπιταλιστές για να προχωρήσουν ριζικές αλλαγές στη χώρα.
Κοκκίνησε χτες το Καράκας από μισό εκατομμύριο κόσμου ! Πηγή φωτογραφίας :http://www.demotix.com
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι πήραν μέρος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Καράκας.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επιμένουν ότι οι εκλογές της Κυριακής θα «κριθούν στο νήμα» και παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις, όπως της εταιρείας «Datanalisi» -κρυφή δημοσκόπηση που διέρρευσε- η οποία παρότι δείχνει ότι ο πρόεδρος Τσάβες συνεχίζει να προηγείται του αντιπάλου του Ενρίκε Καπρίλες, (47% έναντι 42%) η διαφορά έχει ψαλιδιστεί, ενώ το 11% των αναποφάσιστων που φαίνεται να κρίνει τις εκλογές, δείχνει να «προτιμά τον Καπρίλες». Η λεγόμενη «ανατροπή» (αφού ο Τσάβες είχε ως τώρα διψήφια διαφορά) αποτελεί μέρος της εκστρατείας περί «αλλαγής στη Βενεζουέλα», με άλλα λόγια της αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας. 

http://www.demotix.com
Η εκστρατεία δεν αφορά μόνο την πλύση εγκεφάλου και τον επηρεασμό του βενεζουελάνικου λαού. Αφορά και τα σχέδια της «επόμενης ημέρας», που σε περίπτωση αρνητικού για την αντιπολίτευση αποτελέσματος θα επιχειρηθεί να ξεκινήσει επιχείρηση απονομιμοποίησης της εκλογής Τσάβες, που θα στηριχτεί και από τις ΗΠΑ και άλλες δυνάμεις και θα αξιοποιηθεί και για τις εκλογές για τους κυβερνήτες των επαρχιών, που είναι προγραμματισμένες για το 2013.

Πηγές : www.rizospastis.gr-http://www.demotix.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: