Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.


Κ.Κ.Ε. 



 «Οι θέσεις Τσίπρα στη ΔΕΘ αποτελούν αποσπάσματα από αντίστοιχες ομιλίες των Γ.Παπανδρέου πριν το 2009 και του Αντ. Σαμαρά την περίοδο που παρίστανε τον αντιμνημονιακό, διανθισμένες με κούφιες αριστερές και πατριωτικές κορώνες. Όπως και οι προηγούμενοι, πρότεινε ξανά το άλλο μείγμα διαχείρισης και διαπραγμάτευσης εντός της ΕΕ που αποδείχτηκε ότι για το λαό φέρνει μόνο μνημόνια και εξαθλίωση.Ο ΣΕΒ, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και η ΕΕ πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από την ταχύτατη προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ στη βολική και χρήσιμη γι’ αυτούς κυβερνώσα αριστερά. Οι ριζοσπάστες αριστεροί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους γιατί αυτό που δεν χρειάζεται τώρα ο λαός είναι νέα εξαπάτηση, νέα απογοήτευση».

1 σχόλιο:

makiskef είπε...

Πρέπει να καταλάβει ο λαός ότι το μνημόνιο δεν είναι τίποτα άλλο από τον τρόπο εφαρμογής των αποφάσεων του Μάαστριχ ,ότι ψηφίστηκε τότε από τα πιόνια των καπιταλιστών για τους λαούς της Ευρώπης ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί με κάθε τρόπο ,και με προώθηση οποιων πολιτικών και προσώπων εκπληρώσουν τις αποφάσεις τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο λαός και να απεμπλακεί από αυταπάτες και ψεύτικα οράματα .
Οι κινήσεις και τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο από μια κίνηση στη σκακιέρα του καπιταλιστικου συστήματος για να βγάλει ματ τους αγώνες και τις αντιδράσεις του λαϊκού ταξικού κινήματος.
Άλλη μια παγίδα για τον εγκλωβισμό του λαού
Άλλη μια φόρμουλα για την εφαρμογή των αποφάσεων του Μάαστριχ ....που ποτέ δεν αρνήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και απ ότι φαίνεται ακολουθεί πίστα ...