Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κοροϊδία - πρόκληση από τη ΔΗΜΑΡ.


Δημοκρατική "Αριστερά"


Έχοντας στηρίξει το σύνολο των βάρβαρων μέτρων που ισοπεδώνουν το λαό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, δε δίστασε χτες να τον κοροϊδέψει κατάμουτρα, δηλώνοντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του: «Θα κάνουμε οτιδήποτε για να προωθηθεί το κυβερνητικό έργο με την κοινωνία "όρθια". Στόχος είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ με το μικρότερο δυνατό κόστος».

Ο κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είπε ακόμα ότι η ΔΗΜΑΡ αποτελεί εγγύηση (!) για τις «κατά το δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις στην κοινωνία από τα μέτρα προσαρμογής», ενώ σκόπιμα περιόρισε τις όποιες διαφωνίες του στο ζήτημα της «εργασιακής εφεδρείας», ξέροντας από πρώτο χέρι την πρόθεση της κυβέρνησης να τον «διευκολύνει», βαφτίζοντας «συνταξιοδοτική ωρίμανση» τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.
Κατά τα άλλα, στη συνεδρίαση, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδ. Βουδούρης διένειμε επιστολή με ενστάσεις για το αν τα υπό απόφαση μέτρα συμβαδίζουν με το προγραμματικό πλαίσιο της συγκυβέρνησης, ενώ ο απών βουλευτής Ηρακλείου Γ. Μιχελογιαννάκης δήλωσε σε τοπικό σταθμό αντίθετος στην αύξηση των μέτρων κατά 2,5 δισ.

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: