Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

2 νεκροί και 4 τραυματίες από πυρά ενόπλου στο Τέξας

 Αστυνομικοί, δέχθηκαν πυροβολισμούς, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κοντά στο πανεπιστήμιο A&M του Τέξας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Κόλετζ Στέισον.
Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης τραυματίστηκαν θανάσιμα.
Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της αστυνομίας της πόλης Σκοτ ΜακΚόλουμ ένας ακόμη αστυνομικός έχει τραυματιστεί όπως και μία γυναίκα, η οποία έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Δύο ακόμη αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

"Πρόκειται για τραγωδία", δήλωσε ο ΜακΚόλουμ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η αστυνομία πυροβόλησε τον δράστη και τον συνέλαβε, πρόσθεσε ο ίδιος.
Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του εκτελούσε μια διαταγή έξωσης. Η αστυνομία τον βρήκε νεκρό όταν έφτασε στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.
Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα αυτόματο όπλο και παρέμεινε οχυρωμένος στο σπίτι του για ένα διάστημα, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KBTX.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το πανεπιστήμιο A&M.
Ο ένοπλος φέρεται ότι άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών μέσα από ένα σπίτι που βρίσκεται δύο τετράγωνα μακριά από το πανεπιστήμιο, όπως αναφέρει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος KHOU.com.

ΠΗΓΗ -NEWS247.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: