Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη, εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, για τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων και τη στάση της κυβέρνησης


Εν μέσω δηλώσεων εκ μέρους ευρωπαίων αξιωματούχων καταφθάνει η τρόικα στη χώρα μας κάνοντας σαφές πως δεν συζητάει κανενός είδους επαναδιαπραγμάτευση. Ενθαρρυμένη από την παθητική στάση της συγκυβέρνησης στη τελευταία Σύνοδο Κορυφής, την επιστολή του πρωθυπουργού, αλλά και τις δηλώσεις των λοιπών  μνημονιακών  εταίρων  θέτει ζήτημα περαιτέρω μείωσης των μισθών και προετοιμάζει τους όρους λεηλασίας του δημόσιου πλούτου.

Ένα είναι βέβαιο, πως αν συνεχιστεί η εφαρμογή του μνημονίου όχι μόνο θα απομακρυνθεί  η χώρα μας από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και από την ίδια τη ζωή. Πρόκειται για μια πολιτική  αποδειγμένα πλέον άκρως καταστροφική και επικίνδυνη και τυχόν παράτασή της  οδηγεί στον όλεθρο. 
Ένα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της μέχρι τώρα μνημονιακής συγκυβέρνησης, η σθεναρή αντιπολιτευτική της στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Άλλωστε, τα ζητήματα του κυβερνητικού προγράμματος τα έχει  ήδη απαντήσει  μέσω της απαρέγκλιτης εφαρμογής του μνημονίου.

2 σχόλια:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Ορίστε γιατί ενοχοποιήθηκε το μπλοκ, για το συμβάν που έγινε στο twitter με το ΚΚΕ ένα βράδυ πριν τις εκλογές … το μπλοκ αν δεν κάνω λάθος ονομάζετε kke4ever όχι syriza4ever....