Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ικαρία, το νησί των ανυπότακτων κομμουνιστών έμεινε κόκκινο ακόμα και στο χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ από την μεταπολίτευση.Γράφει ο Red Star.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
«Η Ελλάδα βρίσκεται υπό Ευρωλιγουρηδιακή κατοχή… Όλη; Όχι! Ένα μικρό νησί ανυπότακτων Κομμουνιστών Κου Κου Έδων αντιστέκεται ακόμη στους Ευρωλιγούρηδες...»

 


Στις βουλευτικές εκλογές του 1993 το Κ.Κ.Ε έδωσε την πιο σκληρή μάχη (μέχρι την επόμενη που έμελλε να είναι αυτή της 17ης Ιουνίου του 2012). Τότε με ποσοστό 4,54 % και 313.001 ψήφους κατέγραψε το χαμηλότερο ποσοστό του στην μεταπολίτευση.Την Κυριακή που μας πέρασε έκανε ένα νέο αρνητικό ρεκόρ με 4,50 % ( -0,04%) και μόλις 277.179 ψήφους λόγω και της μεγάλης αποχής σε σχέση με το 1993.Τα νούμερα αυτά μόνο θλίψη μπορούν να σκορπίσουν στους φίλους του Κ.Κ.Ε.

Υπάρχει όμως ένα ανυπότακτο νησί που έβγαλε πρώτο και πανίσχυρο κόμμα το Κ.Κ.Ε. Στην Ικαρία με ποσοστό 34,06 % και 2.072 ψήφους το Κ.Κ.Ε κράτησε την πρώτη θέση που είχε κατακτήσει και 1,5 μήνα πριν.


Η ηρωική Ικαρία δίνει ένα μήνυμα ελπίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ας σταθούμε όλοι με σεβασμό στο νησί της Ικαρίας.

Ας μάθουμε περισσότερα πράγματα για αυτό το νησί.

Ας το επισκεφτούμε να γνωρίσουμε τους ηρωικούς 2.072 κατοίκους που έδωσαν τη νίκη στο Κ.Κ.Ε.

Ας γίνει παράδειγμα για μίμηση  η Ικαρία.

Ζήτω η Κόκκινη Ικαρία ! Σαν μπλόγκερ από δω και πέρα στο νομό Σάμου και ιδιαίτερα στην Ικαρία θα δίνω την αξία που της αξίζει.Την αξία που δεν έχει η περιοχή μου και οι κάτοικοι της.


Red Star




Δεν υπάρχουν σχόλια: