Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

KΟΕ : Μάλλον δεν ακούσατε και πάλι τι είπε ο λαός…


KΟΕ

Οι διεργασίες για οικουμενική κυβέρνηση από τα μνημονιακά κόμματα, με την προσθήκη της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη, αποτελεί προσπάθεια αναστήλωσης του μνημονιακού μπλοκ και σωτηρίας του καταρρέοντος σάπιου και ένοχου πολιτικού συστήματος. Αποτελεί ευθεία παραχάραξη της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού στις 6 Μάη. Ταυτόχρονα, αποτελεί συνέχιση της υποταγής στις προκλητικές και συνεχείς παρεμβάσεις των Μέρκελ, Σόιμπλε, Μπαρόζο, Ντράγκι κ.λπ. κόντρα στη λαϊκή θέληση.

Ο ελληνικός λαός έστειλε κατηγορηματικό και πλειοψηφικό μήνυμα στις 6 Μάη: «Μνημόνια τέλος». Το ειδικό καθεστώς του Μνημονίου και της τρόικας είναι καταδικασμένο στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Το ίδιο και οι υπηρέτες του, άσχετα από το αν θα φορούν γαλάζιο, πράσινο ή «ανανεωτικό» ροζ κοστούμι.
Ο λαός απαιτεί να γίνει σεβαστή η ψήφος του. Απαιτεί διέξοδο έξω και πέρα από το πολιτικό σύστημα που ανέχτηκε και επέβαλε τη νέα κατοχή. Να είναι βέβαιοι ότι κάθε απόπειρα πλαστογράφησης της απόφασης του λαού θα γιγαντώσει ακόμα περισσότερο την οργή που θα σαρώσει κάθε μνημονιακό κυβερνητικό σχήμα.
Η παραχάραξη της θέλησης του λαού δεν θα περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: