Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αύριο "κλειδώνει" η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- Κοινωνικής Συμφωνίας.

Μαζί κατεβαίνουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ με την Κοινωνική Συμφωνία


Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα έχει την Τετάρτη, στην Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «της υλοποίησης της απόφασης της 1ης πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του κόμματος για συστράτευση όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων και επίτευξης προγραμματικής σύγκλισης με στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση».


Της συνάντησης με τον κ. Τσίπρα είχε προηγηθεί συνάντηση της κ. Κατσέλη με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, ενώ αναμένεται και συνάντησή της με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Πηγή:www.epikaira.gr

10 σχόλια:

faros είπε...

Είδατε τελικά ότι "πέτυχε" η πρόταση για τον Αρσένη ;

Ανεμομαζώματα ... ανεμοσκορπίσματα !

jorje7 είπε...

πφφφ μετα απο συνεργατες του ΑΚΗ, τον Ραφτοπουλο, πατρωνο της ΠΑΣΚ που διελυσε το εργατικο κινημα, τον Κοτσακα και πλειαδα πασοκικων ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΩΝ και οχι απλων μελων...ηρθε η ωρα της οικογενειας του Γερασιμου

Πανε δυστυχως τα 'κατσε καλα Γερασιμε''...εξαλλου δεν το εννοουσε κιολας τοτε, υφαρπαξε την πολιτικη υπεραξια και προχωραει σημερα σε μετωπο με την Μνημονιακη Κατσελη

Τι αλλο πρεπει να δει ο λαος για να συμπερανει οτι δεν ξεδιπλωνεται καν ενα ΠΑΣΟΚ των 70ς με αριστεριζοντα φρασεολογια αλλα ενα ''ωριμο'' ΠΑΣΟΚ των 90ς

Red Star είπε...

Νομίζω είναι μια είδηση που όταν επιβεβαιωθεί αύριο θα πρέπει να αποτελέσει όπλο στα χέρια των φίλων του Κ.Κ.Ε.Δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε ότι η Λούκα Κατσέλη ήταν μνημονιακή υπουργός.Και βέβαια δεκάδες άλλα στελέχη της Κοινωνικής Συμφωνίας ανήκουν στο βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ...

aliente είπε...

ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ...ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΕΡΑ ΕΜΕΙΣ!!ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ..

haridimos είπε...

Πως ακριβώς θα επιβεβαιωθεί αύριο η κοινή κάθοδος αφού χτες κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια ;

Red Star είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Red Star είπε...

@ haridimos

Δεν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μέλη της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Επίκειται ανακοίνωση για την πολιτική στήριξη της κ. Κατσέλη προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, χωρίς όμως να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Προφανώς μετεκλογικά και σε πιθανή συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α -ΔΗ.ΑΡΙ. θα υπουργοποιηθούν κάποια μεγαλοστελέχη της Κοιν.Συμφωνίας.

makiskef είπε...

Το λέμε και κάθε μέρα αποδεικνύεται ...ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζομενους και τη χώρα . Ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών !!! Ας ξυπνήσει και να δει πέρα από τη μύτη του έστω και για μια φορά ...Είναι το καινούργιο καμουφλαρισμα του χαμαιλέοντα ...Τέρμα στη διαχείριση της ζωής μας από άλλους !!! Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατι η ζωή μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη !!!

ΙΚΑΡΟΣ K είπε...

Tωρα που οι εκλογες περασαν και καμια συνεργασια δεν εγινε ουτε καμια δηλωση στηριξης της Κατσελη στον Συριζα...ελπιζω καποιοι να καταλαβαν οτι υπαρχουν και κοκκινα παπαγαλακια!

Red Star είπε...

Προφανώς είσαι άουτ γιατί η Κατσέλη στήριξε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α με δηλώσεις και συναντήσεις...

«Θα στηρίξουμε ακηδεμόνευτες δυνάμεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» κυρία Λούκα Κατσέλη, διευκρινίζοντας ότι η ίδια δεν θα είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο.


http://www.newsbomb.gr/ekloges-2012/story/136308/dilosi-stirixis-l-katseli-ston-syriza
http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=460217