Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

H Goldman Sachs είχε επενδύσει σε ιστοσελίδα που κατηγορείται για sex trafficking !





Πολλές  αντιδράσεις προκάλεσε στις ΗΠΑ η αποκάλυψη ότι η τράπεζα Goldman Sachs, είχε επενδύσει σε ιστοσελίδα… σεξουαλικού περιεχομένου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο εμπορίου λευκής σαρκός! 

Ειδικότερα, η εταιρεία ιδιωτικών επενδύσεων GS Capital Partners III, που ανήκει στην αμερικανική τράπεζα, κατείχε το 16% των μετοχών της Village Voice Media. 

Η τελευταία, εκτός από τη δραστηριοποίησή της στα μέσα ενημέρωσης, έχει στην ιδιοκτησία της και την ιστοσελίδα «Backpage.com» η οποία φιλοξενεί  «ροζ» αγγελίες και κατηγορείται ότι προωθεί την πορνεία.

Παράλληλα, η εν λόγω ιστοσελίδα, κατηγορείται για sex trafficking καθώς γίνεται δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ προαγωγών και ανήλικων κοριτσιών, ενώ φέρεται να συνδέεται και με 22 συλλήψεις σε όλη την Αμερική, για εμπόριο λευκής σαρκός!

Την περασμένη Παρασκευή η Goldman Sachs πούλησε όλες τις μετοχές της στην Village Voice Media και με αφορμή αυτό το γεγονός η εφημερίδα New York Times αποκάλυψε τη σχέση της τράπεζας με τη διαβόητη εταιρεία media. 

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, η Goldman έστειλε επιστολή στους New York Times, σύμφωνα με την οποία  «δεν ασκούσε καμία επιρροή στις αποφάσεις της διοίκησης».



ΠΗΓΗ-WWW.NEWPOST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: