Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Λοβέρδο, μεγαλώνει η μύτη σου....Σχόλιο από το Ξεκίνημα


Σχόλιο από το ΞεκίνημαΑπίστευτα ψέματα και αντι-επιστημονικές ανοησίες! Αυτά είναι τα όπλα του Λοβέρδου για να νομιμοποιήσει την μεταναστοφαγική εκστρατεία της κυβέρνησης των τελευταίων ημερών.

Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του μιλάει για «υγειονομική βόμβα έτοιμη να σκάσει», αναφερόμενος σε μεταδιδόμενα νοσήματα που κάνουν θραύση ανάμεσα σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Και χθες μόλις την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε διάταξη από το τερατούργημα Χρυσοχοίδη για τα κέντρα κράτησης, που έλεγε πως θα οδηγούνται στα κέντρα κράτησης-φυλακές μετανάστες οι οποίοι θα θεωρούνται «κίνδυνος» για τη δημόσια υγεία, ανεξάρτητα από το καθεστώς παραμονής τους στη χώρα, δηλ. ακόμα και νόμιμοι μετανάστες!

Όμως τα ψέματα τους έχουν κοντά ποδάρια...

Η έκθεση του πιο αρμόδιου φορέα για το θέμα, του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) για το 2011 είναι άκρως αποκαλυπτική!

Το 2011, από ελονοσία (η οποία σημειωτέον δεν μεταδίδεται καν από άνθρωπο σε άνθρωπο) προσβλήθηκαν 27 Έλληνες και 25 μετανάστες, όλοι τους στην Λακωνία!

Όσον αφορά στα κρούσματα φυματίωσης, τα στοιχεία δείχνουν τα εξής: To 2008 υπήρχαν 669 κρούσματα και ασθενείς ήταν 414 Έλληνες και 250 ξένοι. Το 2009 υπήρχαν 595 κρούσματα και ασθενείς ήταν 337 Έλληνες και 258 ξένοι. Το 2010 τα κρούσματα μειώθηκαν στα 490, με 261 Έλληνες και 229 αλλοδαπούς. Άρα, η φυματίωση στην πραγματικότητα μειώνεται.

Και τέλος όσον αφορά στους φορείς HIV και ΑΙDS, το ΚΕΕΛΠΝΟ επιβεβαιώνει πως το 2011 υπάρχει μεγάλη αύξηση, αλλά κυρίως από άτομα που κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών – κι αυτό δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με την εθνικότητα των χρηστών. Έτσι το 2011, οι οροθετικοί άνδρες στην Ελλάδα ήταν 771 και οι γυναίκες 121.

Αλλά και οι Γιατροί του Κόσμου βάζουν τον Λοβέρδο στην θέση του... Ο εκπρόσωπος τους, Γ. Μουζάλας δήλωσε:

«Άρρωστοι δεν είναι οι ξένοι, άρρωστοι είναι οι φτωχοί, επειδή οι πολιτικοί τους στερούν την πρόσβαση στην υγεία. Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του υπουργού, πρόκειται απλώς περί δηλώσεων στο πλαίσιο μιας προσπάθειας τρομοκράτησης και όχι για επιστημονική ανακοίνωση. Σε περιόδους άκρατης φτώχειας, που οι αρρώστιες δεν μπορεί παρά να αυξηθούν, με δεδομένη την απουσία πρόνοιας, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι είναι απαραίτητοι».

Οι υπογραμμίσεις δικές μας. Τα σχόλια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: