Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σοκ από τη δήλωση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ Πάνου Μπεγλίτη για τον αυτόχειρα συνταξιούχο.


Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Μπεγλίτη για την αυτοκτονία του 77χρονου σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα.

Καλεσμένος στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι «αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου».
Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε:
«Πριν φτάσουμε σε αυτό, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις. Κάθε περίπτωση κουβαλάει το δικό της βάρος, κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα, κανείς δε γνωρίζει πώς έχει φτάσει σε αδιέξοδα κάθε οικογένεια , μπορώ να σας πω πάρα πολλές περιπτώσεις και από το νομό μου», είπε.
Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα ‘φαγαν τα παιδιά του ή αν τα ‘φαγε ο ίδιος. Σεβασμό σε αυτές τις περιπτώσεις».

Πηγή: www.24h.gr

3 σχόλια:

sosat είπε...

ΤΣΑΚΙΣΤΕ, ΑΦΑΝΗΣΤΕ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΩΝ ΜΠΕΓΛΙΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ' ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ...

jorje7 είπε...

ΔΕΝ μπορω να διανοηθω το λογο που καποιος θα ξαναψηφισει αυτο το σαπιο, βρωμικο,διεφθαρμενο και ακροφασιστικο κομμα που λεγεται ΠΑΣΟΚ.
Συμφωνω με τον Τασο, πλησιαζει η ωρα που τα πολιτικα τσογλανια της πρασινης χολερας θα πληρωσουν

Red Star είπε...

Δεν μπορούσε αυτό το υποκείμενο να μην μιλήσει καλύτερα ; Ήθελε να βγάλει δηλητήριο.Αλλά και οι δηλώσεις Βενιζέλου όποιος τις διαβάσει με προσοχή θα δει ότι έχουν αισχρά υπονοούμενα...
Ντροπή , όσο υπάρχει αυτό το κόμμα που λέγεται ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν φεύγει η χολέρα από την χώρα μας...