Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Το ζήτημα των συνεργασιών της αριστεράς από την ματιά ενός οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ

Μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω την λογική από μερικούς, όπου τάσσονται απέναντι από την πολιτική του κόμματος, βρίζουν με το ποιο χυδαίο τρόπο μέλη του κόμματος, παραποιούν αυτά που λέει ακόμα κ ένας απλός φίλος του κόμματος, κ μετά από δυο τρις μέρες έρχονται και μας λένε ότι μόνο αν ενωθούμε σε ένα ενιαίο μέτωπο, θα βγει τουλάχιστον κάτι θετικό για τον λαό.

θα ξεκινήσω λοιπόν την κριτική μου, αν μου το επιτρέπουν οι « σύντροφοι» από την αριστερά, από διάφορα μπλοκ όπου κατά καιρούς μας έχουν βομβαρδίσει με διάφορα άρθρα, για μια ενωμένη αριστερά, κ μια κακή ηγεσία του ΚΚΕ. σκέπτομαι λοιπόν, πως γίνετε άνθρωποι όπου κατά το παρελθόν είχαν διαφωνήσει με αυτή την πολιτική του ΚΚΕ, την πολιτική του συνασπισμού κ είχαν διαγραφεί, σήμερα σαν οπαδοί του κόμματος να στηρίζουν αυτή την πολιτική? Να στηρίζουν αυτήν την κακιά ηγεσία? Πως γίνετε άνθρωποι όπου έχουν ζήσει κ δυο πράγματα παρά πάνω κ έχουν μια μεγαλύτεροι εμπειρία από εμάς, να μας λένε πως το ΚΚΕ σήμερα έχει χαράξει την σωστή πολιτική ως κομουνιστικό κόμμα? Τελικά είναι καλύτερο να σε φοβίζει το χέρι που τάχα απλώνετε φιλικά κ συντροφικά, παρά από το χέρι όπου ξέρεις ξεκάθαρα ότι θα στραφεί απολιτικά απέναντι σου ….

Μου αρέσουν πολύ οι κομουνιστές στιλ ΚΑΖΑΚΗ, όπου δεν διστάζουν να κάνουν μέτωπα με αυτούς όπου μέχρι χθες άκουγαν την λέξη «κομουνιστής», κ έβγαζαν το δίκαννο από την ντουλάπα έντρομοι … μου αρέσουν οι κομουνιστές σαν τον ΚΑΖΑΚΗ όπου αφήνει σε αριστερούς και κομουνιστές ( τους κακούς του ΚΚΕ) απειλές πως θα τους τσακίσει, γιατί τάχα μου είναι επιδοτούμενα κόμματα, μιας που συμμετέχουν ( με λαϊκή εντολή ) στη αστική βουλή, την στιγμή όπου είναι έτοιμος και ο ίδιος να συμμετάσχει στις εκλογές ( όποτε κ αν γίνουν ) με στόχο την είσοδο του ΕΠΑΜ στην βουλή ( μάλλον για τσιμπήσει κ αυτό την επιδότηση ….) ….. μου αρέσουν οι κομουνιστές σαν τον ΚΑΖΑΚΗ όπου τα βρίσκουν άψογα με δημοσιογράφους του συστήματος όπως ο κύριος ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ, που δεν διστάζουν, της μέρες όπου οι άλλοι κομουνιστές ( οι κακοί του ΚΚΕ) είναι στο δρόμο κ διαδηλώνουν, να κάνουν μαύρη προπαγάνδα, πότε για το αν έπρεπε να γίνει η απεργία, πότε για το αν πρέπει ο λαός να συμμετέχει στα συλλαλητήρια του ΚΚΕ – Π.Α.ΜΕ, κ για τέλος όταν βλέπουν πως κ αυτά δεν πιάνουν, ρίχνουν κ λίγοι αγανάκτηση των καημένων σουηδών τουριστών στο λιμάνι του Πειραιά….

Φυσικά είναι φαινόμενο των καιρών, όλοι να ξεχνούν τις δίκες τους « αμαρτίες» κ να ρίχνουν το ανάθεμα σε ένα κόμμα όπου κατά καιρούς σε αυτά τα 93 χρόνια δράσης του, έχει κάνει την ποιο σκληρή αυτοκριτική, και πάντοτε είναι όντος στην πρώτη γραμμή των αγόνων ….

Ε.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: