Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Δημοσκόπηση της Alco για το Newsit.gr- Ν.Δ 25 %.Δεύτερο το ΠΑ.ΣΟ.Κ με 16 %.Στην τρίτη θέση το Κ.Κ.Ε με 9,5 %,ενώ μαζί στην τέταρτη θέση ΔΗ.ΑΡΙ. και Αν.Έλληνες με 8,5 %.Από κοντά με 8 % ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Σχολιάζει ο Red Star.


Γκάλοπ της Alco για το Newsit.gr



 Με 9,9 % αναποφάσιστους και στις έγκυρες ψήφους η Ν.Δ διατηρεί την πρωτοπορία με 25 % μακριά από κάθε πιθανότητα αυτοδυναμίας.Ανεβασμένο είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ και σε αυτό το γκάλοπ αφού πιάνει το 16 %.Σε χαμηλότερα από τα συνηθισμένα ποσοστά ,το  Κ.Κ.Ε ., ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗ.ΑΡΙ. είναι κάτω από το 10 %.Συγκεκριμένα τρίτο κόμμα είναι το Κ.Κ.Ε με 9,5 %,η ΔΗ.ΑΡΙ. είναι στο 8,5 % και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο 8 %.
Στο 8,5 % μετριέται το κόμμα του Πάνου Καμμένου.Στην βουλή μπαίνουν και ο ΛΑ.Ο.Σ με 3,5 % και οριακά οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Χρυσή Αυγή με 3 %.

Στους παρακάτω πίνακες οι συσπειρώσεις Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ



Σαφέστατα και δεν αποδέχομαι όλα τα ευρήματα αυτής της έρευνας ως ορθά.Υπάρχει ένα μικρό μαγείρεμα και αυτό φαίνεται και από τις μετακινήσεις από τα 2 μεγάλα κόμματα στα υπόλοιπα.Τα στοιχεία αυτής της έρευνας έρχονται σε σύγκρουση με πολλές άλλες σε αυτό τον τομέα.

Αργά το βράδυ θα αναρτήσω το δέκατο πολιτικό βαρόμετρο με την δική μου εκτίμηση για την δύναμη των κομμάτων με βάση και άλλες μυστικές έρευνες τα στοιχεία των οποίων έχω στην κατοχή μου.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: