Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη δήλωση του Τ.Αβραντίνη στελέχους του κόμματος Δράση του Στ.Μάνου:Γιατί τι κακό μπορεί να κάνει η καθαρή ηρωίνη; Δημιουργεί δυσκοιλιότητα, στένωση της κόρης του ματιού και εξάρτηση.


Διαφήμιση της φρικαλεότητας



Το άκρον άωτον του συντηρητισμού και της ναρκω-κουλτούρας επέλεξαν να προβάλλουν οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» στο χτεσινό απεργιακό φύλλο που κυκλοφόρησαν και πήραν μια ολοσέλιδη συνέντευξη από τον Τάσο Αβραντίνη, στέλεχος του κόμματος «Δράση» του Στ. Μάνου. Ο Τ. Αβραντίνης στηρίζει την πλήρη νομιμοποίηση όλων των ειδών των ναρκωτικών και τη συνταγογράφησή τους από νοσοκομεία και γιατρούς, στη λογική ότι αυτή θα είναι μια προσοδοφόρα για το κράτος αγορά, ότι θα εξοικονομηθούν χρήματα από τις φυλακές (και προφανώς από την κατάργηση της απεξάρτησης, ακόμα κι αν δεν το λέει καθαρά), ενώ θα αυξηθούν χρήματα από τους φόρους πάνω στο νόμιμο εμπόρευμα «ναρκωτικό» και θα αναπτυχθούν τομείς της οικονομίας από την παραγωγή ναρκωτικών.
Φυσικά, καθόλου δεν ενοχλεί τη «Δράση» το γεγονός ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα οι χρήστες, αφού κανένα πρόβλημα δεν έχει το συγκεκριμένο κόμμα με μια μαστουρωμένη και υποταγμένη κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τ. Αβραντίδης, στα θετικά του πειράματος της Ολλανδίας συνυπολογίζει το γεγονός ότι αυξήθηκε ο μέσος όρος εισαγωγής στα ναρκωτικά! «Και δεν ξέρω πού είναι το πρόβλημα που αυξήθηκαν οι χρήστες και ο ναρκωτουρισμός»(!), προσθέτει, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι μειώθηκε η εγκληματικότητα στην Ολλανδία, αφού τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης δείχνουν το αντίθετο.
«
Οι παρενέργειες της απαγορευτικής πολιτικής είναι πολύ χειρότερες από τα ίδια τα ναρκωτικά. Γιατί τι κακό μπορεί να κάνει η καθαρή ηρωίνη; Δημιουργεί δυσκοιλιότητα, στένωση της κόρης του ματιού και εξάρτηση. Αλλά αν μπορείς να παίρνεις καθαρή ηρωίνη υπό ιατρική παρακολούθηση, μπορείς να ζεις κανονικά και υπάρχουν παραδείγματα γιατρών που έζησαν μέχρι τα βαθιά γεράματα»(!), υποστηρίζει ο Τ. Αβραντίνης. Αραγε, ο ίδιος θα εμπιστευόταν έναν μαστουρωμένο γιατρό να τον εξετάσει αν αρρωστήσει...;
Και καλά, ο συγκεκριμένος είναι γνωστός και υποστηρίζει αυτές τις φρικαλεότητες καιρό τώρα. Αλλά η επιλογή της διαφήμισης αυτής της συντηρητικής φρικαλεότητας από τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας» τι σημαίνει;

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: