Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση – Καταγγελία του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΝ σχετικά με τη σύλληψη γερμανών ακτιβιστών έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα .



Καταγγελία του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΝ σχετικά με τη σύλληψη γερμανών ακτιβιστών έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα .
Αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα ότι η Ελληνική Αστυνομία, αντί να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, χρησιμοποιείται από την πολιτική και φυσική της ηγεσία ως δύναμη καταστολής σε βάρος των αγώνων του ελληνικού λαού και όχι μόνο.
Είναι απαράδεκτο έλληνες αστυνομικοί μετά από νουθεσίες του γερμανού πρεσβευτή και εντολή του αρμοδίου υπουργού να συλλαμβάνουν γερμανούς πολίτες, δημοσιογράφους και ανθρώπους της τέχνης οι οποίοι διαμαρτύρονταν με απόλυτο ειρηνικό τρόπο έξω από την γερμανική πρεσβεία, κατά της πολιτικής της χώρας τους σε βάρος των ελλήνων.

 Όπως φαίνεται η κυβέρνηση Παπαδήμου μετά του «ντουέτου» ΠΑΣΟΚ –ΝΔ με τις ευλογίες της τρόικας δεν αντέχουν ούτε τα θεατρικά δρώμενα ούτε τον πολιτισμό ως μια άλλη μορφή διαμαρτυρίας.
Καλούμε τους έλληνες αστυνομικούς και κατά επέκταση όλους τους ένστολους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στο πλευρό του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού υπενθυμίζοντας τους ότι έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και όχι στην τρόικα και τους τοκογλύφους δανειστές.
Τμήμα του ΣΥΝ για τα Σώματα Ασφαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: