Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση ΔΗ.Κ.ΚΙ για τα επεισόδια στην Αθήνα : Φασιστικής έμπνευσης χτύπημα .


Ανακοίνωση ΔΗ.Κ.ΚΙ

Η πολιτική χούντα Παπαδήμου - Παπανδρέου - Σαμαρά σε συνεργασία σε συνεργασία και πάλι με τους "γνωστούς αγνώστους" κουκουλοφόρους επετέθηκε με οργανωμένο σχέδιο και πρωτοφανή αγριότητα στις εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών που κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα την πλατεία Συντάγματος και το κέντρο της ΑΘήνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η επίθεση άρχισε πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συγκέντρωσης και ταυτόχρονα από διαφορετικά σημεία ώστε να εμποδιστεί εξ΄ αρχής η συγκέντρωση.

Πρόκειται ασφαλώς για φασιστική απαγόρευση του θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματος του συνέρχεσθαι και επομένως για πράξη που θεμελιώνει την εκτίμηση πως διάγουμε καθεστώς πολιτικής δικτατορίας.
Παρά την παραπληροφόρηση των μεγάλων ΜΜΕ ο λαός της ΑΘήνας και όλης της Ελλάδας κατάλαβε απόψε ότι η κλίκα των δοσίλογων που μας κυβερνά δεν μπορεί να εκποιήσει τη χώρα στην Μέρκελ και την ξένη κατοχή χωρίς να επιβάλλει καθεστώς πολιτικής δικτατορίας.
Από την επιμονή του κόσμου να παραμένει και μετά τις συνεχείς επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας έγινε επίσης αντιληπτό ότι δημιουργείται μια μεγάλη και συμπαγής συσπείρωση του λαού μπροστά στην οποία καμία πολιτική δικτατορία και ξένη κατοχή δεν μπορεί να περπατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: