Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Προκήρυξη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ -ΚΙΝΗΜΑ ΡΗΞΗΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.


Προκήρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Παρά την τρομοκρατία της χρεοκοπίας και την απειλή της ανεργίας και της πείνας για να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα τα νέα «μαύρα μέτρα»  κυβέρνησης – τρόικας - εργοδοσίας, η αντίσταση του κόσμου της δουλειάς στην δεν σταματάει. Ένα νέο απεργιακό κύμα έχει ξεσπάσει με επίκεντρο αυτήν την φορά χώρους του  ιδιωτικού τομέα, εμπνευσμένο από τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών.  Με την σημαντική  απεργία στις 17 Γενάρη, ανοίγει ο δρόμος για ένα νέο γύρο αναμέτρησης. Να ξαναπιάσουμε το νήμα των πανεργατικών αγώνων, των απεργιών διαρκείας,  των καταλήψεων στους χώρους δουλειάς.
Να ανατρέψουμε εδώ και τώρα το «μαύρο μέτωπο» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, να διώξουμε την τρόικα πριν ολοκληρώσουν το βάρβαρο έργο τους
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
Το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και όλη αυτή η σκληρή  επίθεση δεν γίνεται  για να «γλυτώσουμε την χρεοκοπία» όπως μας λένε. Γίνεται για νααυξήσουν τα κέρδη τους οι  βιομήχανοι και οι τραπεζίτες. Για να πάρουν οι δανειστές τα τοκογλυφικά τους «δάνεια». Για να ξεπεράσει ο καπιταλισμός την βαθιά του κρίση φορτώνοντας το κόστος της στις πλάτες των εργαζομένων.  Για να στηριχθεί το ευρώ και  η Ευρωζώνη. Τώρα το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ετοιμάζεται να  υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, παράδοσης του λαού στους «δανειστές» ντόπιους ή ξένους. Εξοντωτική λιτότητα για τα επόμενα 10 χρόνια, κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, της ΕΓΣΣΕ και των δώρων. Διάλυση των εργασιακών σχέσεων και των δημόσιων αγαθών, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, περιβαλλοντική καταστροφή. Ετοιμάζεται να υπογράψει την περιβόητη«Ευρωπαϊκή Οικονομική Διακυβέρνηση» της ΕΕ, που ισοδυναμεί με Μνημόνιο Διαρκείας για τους εργαζομένους σε όλη την Ευρώπη. Με αυτόματες σαρωτικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες και μεταφορά όλων των αποφάσεων στις τράπεζες, τις πολυεθνικές και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: