Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα.Μαζική συμμετοχή πολιτών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.Γράφει ο Red Star.

Πηγή: news247.gr
 Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια των συνδικάτων στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας.Σε όλη την χώρα χιλιάδες λαού ξεχύθηκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ-ΛΑ.ΟΣ. Στην Αθήνα η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν η μαζικότερη από όλες.Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια με σημαίες του ΠΑΜΕ και πανό.Τουλάχιστον 15.000 με 20.000 κόσμου πήρε μέρος στην πορεία προς το Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα όπως « ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, ΓΡΑΝΑΖΙ, ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ»
Πηγή: news247.gr

Η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε Αλέκα Παπαρήγα που βρέθηκε όπως πάντα στο πλευρό του λαού δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο λαός ξέρει σήμερα τα πάντα, με όποιους έχει να κάνει και μέσα και έξω από την Ελλάδα.Επομένως είναι δική του η ευθύνη, αποκλειστική.» Να αντέξει, να μη φοβάται, να αντεπιτεθεί», 
«Γιατί τα επόμενα χρόνια αν δεν αντέξει ο λαός θα ζήσει μεγάλη τραγωδία», εκτίμησε, εκφράζοντας όμως την πεποίθηση ότι «ο λαός θα τα βγάλει πέρα».
Πηγή: www.tvxs.gr
Στο Πεδίο του Άρεως συγκεντρώθηκαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ . Το συλλαλητήριο ήταν από τα μικρότερα των τελευταίων μηνών.
Περίπου 4 με 6.000 άτομα συμμετείχαν  συνολικά στις πορείες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, καθώς και των Πρωτοβάθμιων σωματείων και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που είχαν συγκεντρωθεί στο Μουσείο.
Περισσότερα από τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα σε νέες αναρτήσεις το απόγευμα.
Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: