Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αθλιότητες Μπόμπολα ! Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε. για τη νέα αθλιότητα του Έθνους της Κυριακής σε βάρος του ΚΚΕ.



Μια νέα αθλιότητα σε βάρος του ΚΚΕ διαπράττει η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» του μεγαλοεπιχειρηματία Μπόμπολα. Ο δημοσιογράφος Π. Τσούτσιας, ενώ γνωρίζει όλα τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γ. Τούσσα, τα διαστρεβλώνει.
Γράφει για  «κεραυνό εν αιθρία» και για «σοκ που υπέστη το ΚΚΕ» από την άρση της ασυλίας, όταν γνωρίζει ότι εδώ και μέρες το ΚΚΕ έχει καταγγείλει ως εντελώς αβάσιμη την κατηγορία της εισαγγελίας Πειραιά σε βάρος του ευρωβουλευτή, γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση που κράτησε ο Γ. Τούσσας στο ΔΣ του ΝΑΤ, όπως προκύπτει και από τα πρακτικά της συνεδρίασης.
Τα ίδια τα πρακτικά τα έχει στα χέρια του ο δημοσιογράφος, ωστόσο έκανε εντελώς επιλεκτική χρήση τους.
Το μεγάλο μίσος των μεγαλοεπιχειρηματιών και εφοπλιστών κατά του ΚΚΕ δεν κρύβεται με τίποτα και είναι απολύτως δικαιολογημένο. Όσο κι αν προσπαθούν να το συκοφαντήσουν και να πλήξουν το ηθικό του κύρος, το μόνο που θα καταφέρουν είναι για μια ακόμα φορά να σπάσουν τα μούτρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: