Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Επίθεση στον Α. Σταματόπουλο από ομάδα τραμπούκων της ΠΑΣΚΕ!-Ανακοίνωση του "Ξ"Με μεθόδους "νύχτας" αντιμετωπίζει πλέον η ΠΑΣΚΕ τους πολιτικούς της αντιπάλους στις αστικές συγκοινωνίες!

Ομάδα τραμπούκων με επικεφαλής τον Κώστα Δήμα, πρόεδρο των ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, ξυλοκόπησε άγρια τον πρόεδρο των εργαζομένων στο Μετρό Α. Σταματόπουλο και τον εργαζόμενο Δ. Κατσαφάδα.

Εναντίον του Αντώνη Σταματόπουλου και του Δ. Κατσαφάδα χρησιμοποιήθηκαν σπρέι πιπεριού(!) και γκλομπ(!) με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο.


Η επίθεση έλαβε χώρα μετά τη λήξη του συντονιστικού της ΣΤΑΣΥ κατά το οποίο ο Α. Σταματόπουλος πρότεινε απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μισθολόγιο και τις εφεδρείες.

Το Ξεκίνημα καταγγέλλει με οργή την φασιστική επίθεση εναντίον του αγωνιστή Α. Σταματόπουλου και Δ. Κατσαφάδα. Με αυτή την επίθεση η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ που παραμένει σταθερά στο πλευρό της κυβέρνησης έδειξε ξεκάθαρα για μια ακόμα φορά ποιος είναι πραγματικός της ρόλος στο εργατικό κίνημα: η καταστολή των αγωνιστών και των αγώνων!

Ο Α. Σταματόπουλος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών ενώ έχει συμμετέχει και έχει δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σ΄ όλους τους σημαντικούς αγώνες της τελευταίας περίοδου, από το κίνημα των αγανακτισμένων, μέχρι την απεργία διαρκείας των χαλυβουργών του Ασπροπύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: