Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα μετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας που θα σχηματισθεί.Υπέρ της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ο βουλευτής της ΔΗ.ΑΡΙ Γρ.Ψαριανός.


Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα μετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας που θα σχηματισθεί τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. επισήμανε ότι το αν θα στηρίξει ή όχι τη νέα κυβέρνηση θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμά της και τη διάρκειά της.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε: "Είχαμε επισημάνει ότι οι εκλογές ήταν η μόνη έντιμη και καθαρή δημοκρατική λύση. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αναζητούν τη «μεταβατική» λύση και το μεταβατικό πρωθυπουργό στο πλαίσιο των δικών τους παλινωδιών, της δικής τους πολιτικής διελκυστίνδας και των δικών τους πολιτικών επιλογών. Εξαντλούν την υπομονή της κοινωνίας".
"Η δική μας ευθύνη, έναντι της χώρας και της κοινωνίας, βρίσκεται στο περιεχομένο των θέσεων και προτάσεών μας για τη διέξοδο από την κρίση. Τη στάση μας για το νέο κυβερνητικό σχήμα, που δεν θα έχει τη δική μας συμμετοχή, θα προσδιορίσουμε με βάση το χρόνο της θητείας του και τις πολιτικές δεσμεύσεις που θα αναλάβει", τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Σε διαφορετικό μήκος κύματος ο βουλευτής του κόμματος Γρ. Ψαριανός επανέλαβε στο Mega την αποψη ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. θα πρέπει να συνεννοηθούν για να διασφαλιστεί η δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα και η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας
Πηγή:www.enet.gr

1 σχόλιο:

kagemusha είπε...

μηπως ειναι ωρα βρε red star να μην τους περιλαμβανεις στην λεγομενη, εστω, αριστερα μονο και μονο επειδη αυτοαποκαλουνται ετσι?