Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή του ΠΑΜΕ για το θάνατο του Alfonso Cano.


Προς το Γενικό Επιτελείο και τη Γραμματεία των Επαναστατικών Ένοπλων Δυνάμεων της Κολομβίας –Λαϊκός Στρατός (FARC-EP)Αγαπητοί σύντροφοι,
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του ανώτατου διοικητή των FARC-EP συντρόφου Αλφόνσο Κάνο που έπεσε στη μάχη με τον κυβερνητικό στρατό  με  την υποστήριξη της CIA.
Εκ μέρους του ΠΑΜΕ που συσπειρώνει το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια   σε όλους τους συντρόφους και μαχητές των FARC-EP και στο ταξικό κίνημα της Κολομβίας που αγωνίζονται για μια Κολομβία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Το ΠΑΜΕ είναι αλληλέγγυο με τον αγώνα που διεξάγουν οι FARC-EP και γενικότερα το λαϊκό κίνημα της Κολομβίας ενάντια στο καθεστώς που έχει την στήριξη  των ΗΠΑ και της ΕΕ και δολοφονεί  συνδικαλιστές, πολιτικούς ηγέτες, εργάτες, αγρότες και νεολαίους.
Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα για να αφαιρεθούν αμέσως οι Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας- Λαϊκός Στρατός (FARC-EP) από τον κατάλογο της ΕΕ για τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να προχωρήσει η ανθρωπιστική ανταλλαγή κρατουμένων.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: