Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ : Να βουλιάξει σήμερα στις 6 μ.μ. το Σύνταγμα !Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα .


Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών αντικειμενικά δίνουν στη σημερινή παλλαϊκή συγκέντρωση του ΚΚΕ χαρακτήρα καθοριστικής παρέμβασης του λαού. Με τη συμμετοχή τους στη σημερινή συγκέντρωση, στις 6 μ.μ.στο Σύνταγμα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, με οργάνωση της πάλης στους τόπους δουλειάς και τις εργατογειτονιές, με την ψήφο τους στις εκλογές, το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να παρέμβουν τώρα αποφασιστικά, να αφήσουν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις.
Η πλουτοκρατία και τα κόμματά της έχουν ρίξει στο τραπέζι όλα τα πιθανά σενάρια με τα οποία θα επιδιώξουν το επόμενο διάστημα να υφαρπάξουν τη συναίνεση του λαού στα βάρβαρα μέτρα που φέρνει μαζί της η υλοποίηση των αποφάσεων για ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με μοιρασμένους ρόλους, είναι τα πρώτα βιολιά στον εκβιασμό του λαού. Συμφωνούν με την ανάγκη του κεφαλαίου να υπερψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και η ΝΔ δεσμεύεται να την εφαρμόσει μέχρι κεραίας, αν επιλεγεί αυτή να πρωταγωνιστήσει στην αστική διαχείριση.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. εχθρεύεται το λαό και τους αγώνες του, πρωτοστατεί σε κυβερνήσεις «σωτηρίας» της πλουτοκρατίας και δεν κρύβει ότι το κάνει για να προλάβει τη ριζοσπαστικοποίηση του λαϊκού κινήματος. Κάτω από τις αντικυβερνητικές - αντιμνημονιακές κορόνες, ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί για την κοινωνική ομαλότητα, βλέπει διέξοδο για το λαό σε μια «άλλη» κυβέρνηση, δήθεν προοδευτική, που θα κρατήσει το λαό εγκλωβισμένο στην ίδια βάρβαρη στρατηγική, αφού θεωρεί δεδομένη την παραμονή της χώρας στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και της Ευρωζώνης, όπως δεδομένη θεωρεί και την καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής.
Ο δρόμος του λαού, για να εμποδίσει τα χειρότερα που θα φέρουν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, είναι να παρέμβει ο ίδιος πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις, να οδηγήσει σε αποτυχία τα εκβιαστικά τρομοκρατικά διλήμματα που θέτουν η κυβέρνηση, τα κόμματα της πλουτοκρατίας και η ιμπεριαλιστική Ευρωένωση. Το ΚΚΕ καλεί το λαό να συμπορευτεί μαζί του, να μη χάσει άλλο χρόνο. Να ξεμπερδεύει με τις αυταπάτες, τα καλέσματα για συναίνεση και κοινωνική συνοχή, τα ιδεολογήματα, τα διλήμματα που καλλιεργούν τα αστικά κόμματα. Λύση υπέρ του λαού υπάρχει μόνο με ΚΚΕ ισχυρό και οργανωμένο λαό.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: