Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.Σχόλιο του Red Star.

Το καθεστώς Παπανδρέου εκβιάζει τον λαό με δημοψήφισμα τον Ιανούαριο ή Φεβρουάριο του 2012.Ο λαός δεν πρέπει να χαρίσει 3 μήνες στο καθεστώς.Πρέπει να  θέσει το δικό του δημοψήφισμα.Επανάσταση τώρα ή ναι ή όχι. Το θράσος των καθεστωτικών βουλευτών και υπουργών έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Ο καθένας μας έχει την ευθύνη να αντιδράσει άμεσα.Το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 10 Νοεμβρίου είναι μια πρώτη καλή ευκαιρία.Να συμπαραταχθούν και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις της αριστεράς.Να τους διώξουμε ΤΩΡΑ.

Red Star

4 σχόλια:

jorje7 είπε...

Καιροs να βρει τα αντερα και ο λαος να πει οχι
Και αυτη την φορα θα ειναι 100% λαικο ΟΧΙ
Αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι πλατειες, οι αγανακτισμενοι και λοιποι διαμαρτυρομενοι ορθοδοξοι θα ψηφισουν φοβικα και σιωπηλα ναι

Μακαρι να προλαβουμε να τους ριξουμε και μακαρι να προλαβουμε τις εξελιξεις
Να τισ δημιουργησουμε εμεις αυτην την φορα(και δεν εννοω μονο το ΚΚΕ αλλα ολο το λαο)

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Συμπόρευση και συμπαράταξη με το ΚΚΕ, συντεταγμένα, οργανωμένα, περιφρουρημένα, για να μπορέσουμε να διεξαγάγουμε την επαναστατική πάλη αποτελεσματικά και κ υ ρ ί ω ς ΝΙΚΗΦΟΡΑ... Οχι άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία, τα κόμματά της και τους παρατρεχάμενους του συστήματος όπως εκείνο το κομμάτι του οπορτουνιστικού συνοθυλεύματος, που προστρέχει στον "προσβεβλημένο" κ. Παπούλια για να εκφράσει τις "αγωνίες" του για την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη και το διχασμό (sic) της κοινωνίας. Ταξική η κοινωνια, ταξικά τα προβλήματα, ταξική και η Πάλη, που οδηγεί στην Ανατροπή της αστικής τάξης και την αντικατάστασή της από την εξουσία της Εργατικής Τάξης. Εμπρός για τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία, με πλώρη τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό...VENCEREMOS
Σπύρος

Red Star είπε...

Επιμένω στην θέση μου ότι το δημοψήφισμα θα μας παγιδέψει-αχρηστέψει για 3 κρίσιμους μήνες και δεν θα φέρει θετικό αποτέλεσμα για τον λαό.

@ jorje7 Δεν πρέπει να φτάσουμε στο δημοψήφισμα.Αν και δεν ξέρω πως θα τεθεί το ερώτημα στο δημοψήφισμα,οποιαδήποτε σύνδεση του με έξοδο από το ευρώ θα φέρει το ΝΑΙ με ποσοστά άνω του 65%.Το λέω έχοντας υπόψη πολλές έρευνες.Μόνο στους ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε και της εξ.αριστεράς είναι ξεκάθαρο το ΟΧΙ.Αλλά και ως απλό ερώτημα ΝΑΙ ή ΌΧΙ στην δανειακή σύμβαση το ΝΑΙ πάλι θα βγει από τις κάλπες έστω και με 51 %.Υπονοοώ κάτι; Δεν μιλώ για νοθεία ,αλλά για πλύση εγκεφάλου από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.Τα φοβικά σύνδρομα του Έλληνα και οι ηλικίες 45+ θα δώσουν τη νίκη στον ΓΑΠ.Γι'αυτό δεν πρέπει να φτάσουμε σε ένα δημοψήφισμα-εκβιασμό, που θα νομιμοποιήσει αυτό το καθεστώς,αλλά και θα λύσει τα χέρια σε φιλοκαθεστωτικά κόμματα όπως η Ν.Δ-ΛΑ.Ο.Σ-ΔΗ.ΣΥ να εφαρμόσουν τα ίδια αν κερδίσουν τις εκλογές του 2012 ή 2013.

@ΣΠΥΡΟΣ Έχω εμπιστοσύνη στο Κ.Κ.Ε , πιστεύω ότι θα πράξει-σχεδιάσει κατάλληλα την πάλη ενάντια στον ταξικό εχθρό για το συμφέρον του λαού.

Red Star είπε...

Να συμπληρώσω πως άθελα του ο ΓΑΠ, (δεν ήταν στο χέρι του βέβαια),ενισχύει το Κ.Κ.Ε , το μοναδικό κόμμα που δεν θα έχει πρόβλημα με το τι θα ψηφίσουν οι οπαδοί και φίλοι του.Σε όλα τα άλλα κόμματα θα υπάρξει διχασμός για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ περισσότερο βέβαια στη φιλοευρωπαική Ν.Δ.