Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Οι πιο μεγάλες απεργιακές διαδηλώσεις μετά την μεταπολίτευση στέλνουν μήνυμα ανατροπής κυβέρνησης και του σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ - ΔΝΤ


Με την πιο μεγάλη απεργία και με τεράστιες ανεπανάληπτες απεργιακές διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, τις μεγαλύτερες από την πτώση της χούντας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία και ο λαός έστειλαν σαφέστατο μήνυμα: Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι άταφος νεκρός. Το σφαγείο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ μπορεί να σαρωθεί από τον μεγαλειώδη απεργιακό ξεσηκωμό του λαού μας.

Με τη σημερινή συγκλονιστική απεργία γυρίζουμε σελίδα, δίνεται το σύνθημα της αντεπίθεσης των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση της εξαθλίωσης και της άγριας αντιλαϊκής επίθεσης θα πέσει από τη δυναμική του λαϊκού κινήματος, παίρνοντας μαζί της και όλα τα άθλια μέτρα που πέρασε, όλα τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα πολυνομοσχέδια. Την ώρα που αναζητούν σωτηρία στην εθνική συναίνεση και στους κοινοβουλευτικούς λόχους εκτέλεσης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ακούστηκε τρανταχτή η φωνή του κόσμου της εργασίας, που πλέον διεκδικεί τον πρώτο ρόλο, απαιτεί να σφραγίσει τις εξελίξεις. Με τη μαζική συμμετοχή και στην αυριανή απεργία, με την αταλάντευτη περικύκλωση – αποκλεισμό της βουλής και με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με απεργίες, καταλήψεις, αποκλεισμούς και μετά την Πέμπτη, σε ένα αγώνα διαρκείας μέχρι να πέσει η κυβέρνηση, να ανατραπούν τρόικα, ΕΕ, ΔΝΤ και να επιβληθεί η θέληση του λαού. Σε ένα αγώνα που θα τον πάρουν στα χέρια τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία, με συνελεύσεις βάσης και επιτροπές αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: