Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το ΜΠΑΤΣΟΚ πάει πλατεία-Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους «αγανακτισμένους»


Αναδημοσίευση από το NEWSBOMB.GR

Ένταση χωρίς λόγο προκάλεσαν τα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος, αφού στην προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων», ξεκίνησαν να χτυπούν τον κόσμο χωρίς καμία αιτία…
Περίπου 3.000 κόσμος πραγματοποίησε ειρηνική πορεία, ωστόσο όταν αυτή έφτασε στο Σύνταγμα, άρχισαν τα …όργανα της τάξης να τους κυκλώνουν χτυπώντας τις ασπίδες τους, ενώ προκειμένου να τους απομακρύνουν από το Σύνταγμα τους περικύκλωσαν και έκαναν χρήση χημικών.

Να σημειωθεί πως όσο περνάει η ώρα, καταφθάνουν στην πλατεία όλο και περισσότεροι πολίτες οι οποίοι αντιτίθενται στα αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση. Ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να τους απωθήσουν, τους ψεκάζουν στο πρόσωπο και τους κλοτσάνε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόκλησηαπό την πλευρά των «αγανακτισμένων».
Από τη μανία των ΜΑΤ, μια ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, ενώ υπάρχουν και πολλά ανήλικα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, ωστόσο η αστυνομία δε δείχνει να συμμερίζεται το μέγεθος του κινδύνου που προκαλούν οι άντρες των ΜΑΤ με τις πράξεις τους.

ΠΗΓΗ-WWW.NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: