Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση μπράβων στον εκπρόσωπο της Κίνησης Αντίστασης Ταξιτζήδων!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του μπάσκετ στο Περιστέρι η συγκέντρωση των ταξιτζήδων. Εκεί παρέμβηκε με προκήρυξη η Κίνηση Αντίστασης Ταξιτζήδων ζητώντας να μιλήσει και εκπρόσωπός τους στο τέλος των ομιλιών. Αντί να του δοθεί ο λόγος αντιμετώπισε τη βία των μπράβων του Λυμπερόπουλου και μετά από την επέμβαση άλλων συναδέλφων που ήταν μπροστά εκείνη την ώρα αλλά και την αντίδραση των υπόλοιπων συγκεντρωμένων η ομιλία πραγματοποιήθηκε. 
Ακολουθεί η καταγγελία της Κίνησης:


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ

Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε ο εκπρόσωπος της Κίνησής μας από τους μπράβους του Λυμπερόπουλου επειδή επέμενε να μιλήσει στη σημερινή συγκέντρωση στο Περιστέρι.Από νωρίς με την είσοδό του στο κλειστό του μπάσκετ ο "πρόεδρος" πλησίασε, παρέα με τους μπράβους του, στο τραπεζάκι μας "διαμαρτυρόμενος" γι' αυτά που γράφουμε στις προκηρύξεις μας! Το αποκορύφωμα ήταν όταν ζητήσαμε να τοποθετηθούμε και εμείς στο τέλος των ομιλιών. Ο συνάδελφός μας αντιμετώπισε την άρνηση του Λυμπερόπουλου επιμένοντας να μιλήσει, κάτι που ξανάγινε σε άλλες συγκεντρώσεις, και αφού επέμενε πλάκωσαν οι μπράβοι μετά από νόημά του.
Όλα αυτά γίνανε μπροστά στους συγκεντρωμένους συναδέλφους που έδωσαν την απάντησή τους στους τραμπουκισμούς φωνάζοντας να τον αφήσουν να μιλήσει και με το χειροκρότημά τους!
Εμείς δηλώνουμε ότι το σχήμα μας δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί από κανέναν εγκάθετο όσο ψηλά και αν είναι! Ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκιο των ταξιτζήδων, οδηγών και εργαζόμενων ιδιοκτητών, θα καταγγέλλουμε τον καθένα που χρησιμοποιεί τον αγώνα ζωής που κάνουμε για άλλους σκοπούς, κόντρα στη παράδοση του κλάδου στο μεγάλο κεφάλαιο, κόντρα στις ΑΕ και ΕΠΕ, και θα επιμένουμε ότι τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνουν οι συνελεύσεις των συναδέλφων και όχι αυτοί που στόχος τους είναι να διαλέξουμε τον τρόπο αφανισμού μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΕ ΚΑΙ ΕΠΕ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ
τηλέφωνα: 6934134352, 6974424258, 6936493066, 6976030041

Δεν υπάρχουν σχόλια: