Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Αντικομμουνιστική εμπάθεια από τους φασίστες του ΛΑ.Ο.Σ.



Αντιγράφουμε επακριβώς το χτεσινό δελτίο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.: «Για το λεγόμενο "πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο": Οι κομμουνιστές παίζουν με τη φωτιά. Οσάκις το αποτόλμησαν στο παρελθόν, η ιστορία τιμώρησε τις μεθοδεύσεις και τις πρακτικές τους».
Διακηρυγμένο το μίσος του εν λόγω μορφώματος προς όποιον αποφασίζει να διεκδικήσει με αγώνες το δίκιο του. Πολύ περισσότερο το μίσος του και η εμπάθειά του για το ΚΚΕ. Βέβαια, από «κόρακα» δεν περιμένεις παρά «κρα» να ακούσεις, εν προκειμένω απαξιωτικές αναφορές στις φοιτητικές κινητοποιήσεις και έμμεσες απειλές προς το ΚΚΕ...

Κατανοούμε τη θλίψη τους. Ξέρουμε ότι πολύ θα ήθελαν η συναίνεση που εκφράστηκε κατά την ψηφοφορία στη Βουλή του εκτρώματός τους για την εκπαίδευση, να εκφραστεί και από το λαό, να υποδεχτεί αυτός και τα παιδιά του με χειροκροτήματα ένα νόμο που ισοπεδώνει ό,τι είχε απομείνει από δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ο λαός δεν τους κάνει το χατίρι και θεωρούν οι θλιβεροί ότι θα μπορέσουν να τον γονατίσουν αν χτυπήσουν το ΚΚΕ, το οποίο αναγνωρίζουν ως τη δύναμη που πρωτοστατεί στην οργάνωση και ανάπτυξη της πάλης εναντίον της πολιτικής που ο ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζει με νύχια και με δόντια.
Θα έπρεπε, όμως, να μην παρασύρονται απ' τη θλίψη τους και την εμπάθειά τους, δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Ας αφήσουν κατά μέρος την Ιστορία. Αυτή έχει καταχωρίσει το ΚΚΕ και τους αγώνες του στις πιο λαμπρές σελίδες της. Κάτι άλλους σαν τους προγόνους του ΛΑ.Ο.Σ. πάλι στις πλέον μαύρες. Κι εκεί θα μείνουν και στις σελίδες της Ιστορίας που μένουν να γραφτούν, μέχρι που να πάψουν να υπάρχουν στην Ιστορία ακόμα και σαν υποσημείωση.


Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: