Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δεκανίκι- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε χτες στο πλαίσιο συνέντευξής του στο web radio της «Ζούγκλας»: «Από μόνες τους οι εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν καμιά διέξοδο στην κρίση όσο το πολιτικό σύστημα πορεύεται με αυτόν τον τρόπο. Οσο δηλαδή οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν κάνουν τη δουλειά τους και όσο τα κόμματα της αντιπολίτευσης επενδύουν στην καταστροφή ή επιλέγουν να "χαϊδεύουν αυτιά"»!
Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα οι κύριοι της νεότευκτης ΔΗΜΑΡ! Που ανερυθρίαστα ισχυρίζονται ότι οι κυβερνώντες δεν κάνουν τη δουλειά τους και τα κόμματα της αντιπολίτευσης «χαϊδεύουν αυτιά»!
Ξέρει καλύτερα, όμως, ο ελληνικός λαός αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που τόσο «χαϊδεύει» η ΔΗΜΑΡ, κάνει τη δουλειά της. Ξέρει πως την κάνει και πολύ καλά μάλιστα για τα συμφέροντα που εκπροσωπεί, του μεγάλου κεφαλαίου. Για τις δικές του ανάγκες τσαλαπάτησε κάθε ανάγκη της εργατικής λαϊκής οικογένειας και την όποια δυνατότητα είχε να την ικανοποιήσει. Για τις ανάγκες της πλουτοκρατίας καρατόμησε δικαιώματα κατακτημένα με αίμα, βύθισε μεγάλο μέρος του λαού στην ανέχεια και την αγωνία. Ο λαός ξέρει, επίσης, ότι η κυβέρνηση στο έργο της αυτό είχε και συνεργάτες. Συναινετικά πέρασαν τα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα, με την ψήφο της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή, με την κατ' ουσίαν στήριξή τους, παρά τους καυγάδες για τα μάτια του κόσμου. Βοήθεια είχε η κυβέρνηση κι από δυνάμεις όπως η ΔΗΜΑΡ που συστηματικά αποπροσανατολίζουν τον λαό απ' τη διέξοδο που πρέπει να ανοίξει με την πάλη του και εξωραΐζουν τον καπιταλισμό.
Ας μη νομίζουν, λοιπόν, ότι κοροϊδεύουν κανέναν.

ΠΗΓΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: