Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πολιτικές συγκεντρώσεις από την Κρήτη ως την Ήπειρο-Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Κάστρο της Πάτρας μιλάει σήμερα στις 9 μ.μ., η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.


  • Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Κάστρο της Πάτρας μιλάει σήμερα στις 9 μ.μ., η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα
  • Ομιλίες μελών του ΠΓ της ΚΕ σε άλλες πόλεις
Στις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Πάτρα μιλά σήμερα στις 9 το βράδυ της ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ σε αντίστοιχες εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας μιλούν μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σήμερα έχει ως εξής:
Πάτρα
Στο Κάστρο, με ώρα έναρξης 7.30 μ.μ. Αφιέρωμα στην Μ. Δημητριάδη από το μαθητικό συγκρότημα της ΚΝΕ.Κεντρική ομιλία από την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Παρουσίαση του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου» - ομιλήτρια Ειρήνη Ακαρέπη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Αφιέρωμα στον Κ. Βάρναλη από το μαθητικό συγκρότημα της ΚΝΕ. Αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο.
Μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα. Συναυλίες: Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Γιοκαρίνης, Πετρολούκας Χαλκιάς.
Γιάννενα
Στο πάρκο Λιθαρίτσια με ομιλητή τον Στ. Λουκά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συζήτηση για την Ιστορία του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Διον. Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Μαθητικό θεατρικό δρώμενο, συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στο διεθνιστικό εργατικό τραγούδι και παραδοσιακό γλέντι.
Ηράκλειο
Στο Κομμένο Μπεντένι. Θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάςμέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στην Ιστορία του ΚΚΕ, συναυλίες, κρητικό γλέντι από τον Γιώργη Ξυλούρη, λαϊκό γλέντι.
Χανιά
Στην Ανατολική Τάφρο. Θα μιλήσει ο Τηλ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης θεατρικό με έργα του Βάρναλη από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. Συναυλία Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Λαϊκό γλέντι.
Αγρίνιο
Στο Δημοτικό Πάρκο. Θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Κ. Βάρναλη, παραδοσιακούς χορούς, λαϊκό - παραδοσιακό γλέντι.
Λαμία
Στην πλατεία Διάκου. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα υπάρχουν επίσης βιντεοπροβολή για τη δράση του ΔΣΕ στη Ρούμελη, αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, εκθέσεις, παιδότοπος, σκάκι, λαϊκό γλέντι.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: