Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-Μαζικό και πετυχημένο το Camping "Αναιρέσεις 2011"




camping11.gif29 Ιούλη- 07 Αυγούστου, Χορευτό Πηλίου
Με πολύ μαζική συμμετοχή και επιτυχία ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου το 5ο «Camping Αναιρέσεις» που διοργανώνει  η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση στο δημοτικό Camping του Χορευτού Πηλίου, και θαδιαρκέσει έως τις 7 ΑυγούστουΤο φετινό camping είναι για πρώτη φορά συλλογικά οργανωμένο από τους ίδιους τους αγωνιστές της νΚΑ και του ΝΑΡ, και με διεθνείς συμμετοχές από χώρες της Μεσογείου. Δεκάδες μέλη και φίλοι της νΚΑ και του ΝΑΡ προσφέρουν εθελοντικά στη συλλογική οργάνωση και λειτουργία του camping, ενώ εκατοντάδες αγωνιστές συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και το πλούσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης. Ο χώρος του camping βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία με πλούσια βλάστηση από πλατάνια, και έχει διαμορφωθεί όμορφα από τους οργανωτές. Μεγάλο το ενδιαφέρον των ξένων αντιπροσωπειών. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 7 Αυγούστου, ενώ αναμένονται δεκάδες ακόμα εργαζόμενοι που θα πάρουν τις άδειές τους τις επόμενες μέρες.
Για πρώτη χρονιά σε περιβάλλον συλλογικής οργάνωσης, αυτοδιαχείρισης, αλληλοβοήθειας κι ανοιχτού βήματος συζήτησης, το κάμπινγκ οργανώνεται με τις δυνάμεις της ν.ΚΑ και του ΝΑΡ και τη βοήθεια των συμμετεχόντων, αποφεύγοντας την εμπλοκή ιδιωτών και ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο την τιμή οικονομικής ενίσχυσης. Με καλλιτεχνικά γεγονότα, πολιτικές, θεωρητικές και ιστορικές συζητήσεις, workshops, προβολές, και διοργανώσεις που θα «γεμίζουν» δημιουργικά το πρόγραμμα, με στόχο να αναδειχθεί μια άλλη κουλτούρα… αυτή του συλλογικού δρόμου και της δημιουργίας. Αλλά και με διεθνείς συμμετοχές, για να ανταλλαχθούν εμπειρίες για τη ζωή και τους αγώνες, με φίλους και συναγωνιστές από άλλες χώρες, για την φιλία και την αλληλεγγύη των λαών.
Σε αυτή την προσπάθεια η ν.ΚΑ καλεί και φέτος κάθε νέο, νέα ή και μεγαλύτερο που θέλει να συζητήσει, να δοκιμάσει κάτι καινούριο, να παλέψει για έναν άλλο πολιτισμό και μια άλλη αριστερά κάνοντας ταυτόχρονα διακοπές, να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια.
.
Τιμή συμμετοχής για κάθε μέρα ανά άτομο είναι μόνο 3 ευρώ (οι σκηνές δεν χρεώνονται).
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αθήνα: 6984180236, Θεσσαλονίκη: 6946429813, Πάτρα: 6938259918, Βόλος: 6948234241, Κρήτη: 6934758853, Γιάννενα: 6978205881, Αλεξανδρούπολη: 6978624216 ή με mail στα: camping2011@nka.gr και camping@nka.grγράφοντας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: