Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σοσιαλφασίστες αναγνώστες του διαδικτιακού Βήματος υβρίζουν τον διαδηλωτή Γιάννη Καύκα που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τα ΜΑΤ.Του Red Star


Το ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο Βασίλης Γ.Λαμπρόπουλος για την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ  που έστειλε σε κρίσιμη κατάσταση τον διαδηλωτή Γιάννη Καύκα, ήταν η αφορμή για τα υβριστικά σχόλια ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΩΝ υποστηρικτών της κυβέρνησης.Γιατί ως γνωστόν οι σημερινοί ακροδεξιοί οπαδοί του Καρατζαφέρη (εξαιρώ τους Χρυσαγίτες που ζουν στον δικό τους κόσμο) και οι σοσιαλιστές που ακόμα στηρίζουν το καθεστώς Παπανδρέου έχουν κοινή ιδεολογία.Τον Σοσιαλφασισμό.

Μερικές αναφορές των αναγνωστών του Βήματος:

.......δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις με τον χρονο και την ζωη σου? Οχι μονο εδω καραβια πνιγονται...αλλα ποιος ξερει αυτο το ......................... τι εχει στο " ενεργητικο " του. Σε λιγο θα βγουν και αλλοι ..ανεγκεφαλοι να τον παρουσιασουν σαν ηρωα. Κριμα που ο πυροσβεστηρας τον βρηκε ξωφαλτσα. Αυτο που σας χρειαζεται ειναι να κανουν τα ΜΑΤ απεργια και να αφησουν αυτα τα ..... να καψουν την υπολοιπη Αθηνα. Αφηστε τα λογια και τις συζητησεις και κοιταξτε να κανετε καμια δουλια για να δειτε ασπρες μερες και οχι δανεικα!
Γιαννης, εξωτερικο

 Απορώ γιατί φοβάται ο κ. Καυκάς να δώσει DNA. Δεν θέλει να διαλευκανθεί η βάρβαρη επίθεση σε βάρος του; Εκτός αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε.
πυροσβέστης

να ασχολουμαστε με το σημαντικο γεγονος εκεινων των ημερων, τη δολοφονια του ατυχου πατερα απο τρεις λαθροαφγανους και να αναζητουμε τροπους ωστε να αποφευχθουν τετοια περιστατικα στο μελλον, να καθομαστε να ασχολουμαστε με τον Καυκα.

guu

Ο Κοπριτης αναρχας ο οποιος σιγουρα εχει χεσμενη την φωλια του για τρομοκρατικες επιθεσεις δεν ¨δεχεται¨να δωσει δειγμα DNA.... 

ST


Λυπάμαι που το μια έγκριτη εφημερίδα όπως το Βήμα προβαίνει στη σύνταξη τέτοιων ρεπορτάζ που διαστρεβλώνουν γεγονότα και τα παρουσιάζουν από μια τέτοια σκοπιά...γιατί ο κ. Καυκάς δεν δίνει δείγματα DNA; έχει να κρύψει κάτι; Κρίμα πάντως για το Βήμα on line, είναι το πιο άψογο τεχνικά ειδησεογραφικό site...μακάρι να ήταν έτσι και η αντικειμενικότητα των ειδήσεων του...
George




Καλά απο μια φωτογραφία βγάζετε το συμπέρασμα ότι ο πυροσβεστήρας χρησιμοποιείται ως όπλο εναντίον των διαδηλωτών? Αυτή δεν είναι δημοσιογραφία αντικειμενική αλλά στρατευμένη εναντίον της έννομης τάξης .
G.I.A





















Ντοκουμέντο: Η επίθεση με πυροσβεστήρες των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών
Το χρονικό του τραυματισμού του Γιάννη Καυκά - Φωτογραφίες λίγο πριν ή λίγο μετά στα επεισόδια της 11ης Μαΐου 2011
Ντοκουμέντο: Η επίθεση με πυροσβεστήρες των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών
Ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, διατείνονταν το διάστημα μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Καυκά, ότι οι άνδρες των ΜΑΤ δεν είχαν βγάλει τους πυροσβεστήρες από την ειδική θήκη της στολής τους.

Τα συμπεράσματα και τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε όλο το άρθρο και το σύνολο των σχολίων
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=411588&tab=comments&acpn=3

 (Ευτυχώς υπάρχουν μερικά θετικά τα οποία όμως έχουν αξιολογηθεί με εκατοντάδες αρνητικές ψήφους-πιθανότατα προϊόν ηλεκτρονικής νοθείας)...

RED STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: