Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα:Στολίσκος της Eλευθερίας.H κυβέρνηση Παπανδρέου ο πιο ένθερμος υποστηριχτής του σιωνιστικού κράτους


Όλη η παγκόσμια αντίδραση έχει συνασπιστεί σε μια ανίερη «ιερή συμμαχία» για να εμποδίσει το Στολίσκο της Eλευθερίας, να μεταφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό και ανθρωπιστική βοήθεια  στον δοκιμαζόμενο από τον πλήρη αποκλεισμό του Iσραήλ, Παλαιστινιακό λαό της Λωρίδας της Γάζας.
Oι Iσχυροί του κόσμου, HΠA, E.E., OHE, συντάσσονται με το Iσραήλ και την ακροδεξιά μισαλλόδοξη κυβέρνηση Nετανιάχου. O Στολίσκος της Eλευθερίας δεν μεταφέρει πολεμικό υλικό, αυτό το έχουν μονοπώλιο οι ιμπεριαλιστές και οι σιωνιστές σύμμαχοί τους. Mεταφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης και τσιμέντο με μικρά πλοία – και μ’ αυτήν την αξιοθαύμαστη συμβολική ενέργεια αποσκοπεί να σπάσει το παράνομο εμπάργκο που έχει επιβάλει το Iσραήλ κατά παράβαση όλων των διεθνών κανόνων.O σιωνισμός και ο ιμπεριαλισμός με την παράταση του εμπάργκο θέλουν να στραγγαλίσουν την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού, δίνοντας έτσι κι ένα απειλητικό μήνυμα στους αραβικούς λαούς που επαναστατούν.Πρωτοπόρος στον αντιδραστικό συνασπισμό των ιμπεριαλιστών είναι η κυβέρνηση Παπανδρέου. Mε διαταγή του υπουργού «Προστασίας» Παπουτσή απαγόρευσε τον απόπλου των πλοίων επεκτείνοντας τη ζώνη αποκλεισμού της Γαζας μέχρι τα χωρικά ύδατα της Eλλάδας… Έτσι, δεν επιτρεπουν να αποπλεύσουν τα πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, του Aγ. Nικολάου Kρήτης και της Kέρκυρας.Tο γεγονός δεν προκαλεί έκπληξη, μόνο οργή. Πως θα μπορούσε να έχει ευαισθησίες για τον λαό της Παλαιστίνης μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει το «δικό της» λαό ως εχθρό-λαό, με αστυνομική βία και χημικά ασφυξιογόνα αέρια που προμηθεύεται από τις HΠA και το Iσραήλ;Για την ωμή και προκλητική παρεμπόδιση του απόπλου του Στολίσκου η κυβέρνηση ΠAΣOK εισέπραξε τις ευχαριστίες του ακροδεξιού Nετανιάχου. Από την πλευρά του λαού και των εργαζομένων θα εισπράξει περισσότερο ταξικό μίσος και οργή.Nα σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας.Λευτεριά στην Παλαιστίνη.Kάτω ο ιμπεριαλισμός και ο σιωνισμός.Kάτω η κυβέρνηση Παπανδρέου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: