Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Εκδηλώσεις του Κ.Κ.Ε σε όλη την Ελλάδα.



Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε πολλές περιοχές για την παρουσίαση της πρότασης διεξόδου του Κόμματος:
-- Σήμερα, Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο Θέρμο, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Ν. Μωραΐτης, μέλος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας και βουλευτής του ΚΚΕ.
-- Σήμερα, Σάββατο, σύσκεψη εργαζομένων στα τρόφιμα - ποτά - γάλα, στη Λαμία.
-- Τη Δευτέρα 1/8, η ΚΟ Φωκίδας θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Καστέλια και Γραβιά και την Τρίτη 2/8 σε Λιλαία και Μαργιολάτα.
-- Την Τετάρτη 3/8, στην πλατεία Πολυδρόσου, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γ. Ιωσηφίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 4/8, σύσκεψη αυτοαπασχολούμενων - ΕΒΕ στη Στυλίδα και την Τετάρτη 10/8 στο Μαρτίνο.
-- Την Τετάρτη 10/8, συγκέντρωση στο Αρχάνι Φθιώτιδας, στην πλατεία, με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
Σε Πελοπόννησο - Ζάκυνθο
-- Σήμερα Σάββατο, στην Κυψέλη θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στις 8 μ.μ., η Διονυσία Βλαχιώτη, μέλος της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.
-- Τη Δευτέρα 1/8, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου (στο κτίριο της Περιφέρειας) στις 11 π.μ. με ομιλητή τον Δ. Κεφαλληνό, στέλεχος του ΚΚΕ.
-- Την Τετάρτη 3/8, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Βλαχιώτη Λακωνίας (κεντρική πλατεία) με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θ. Παπάζογλου, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λακωνίας.
-- Την Τετάρτη 10/8, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου (Πνευματικό Κέντρο) με θέμα: «Εξελίξεις στο χώρο της Υγείας - η πρόταση του ΚΚΕ για σύγχρονη δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους». Θα μιλήσει ο Δ. Κεφαλληνός.
-- Την Παρασκευή 12/8, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κατασταρίου Ζακύνθου, με θέμα «Αντιπυρική προστασία - Δάση λαϊκή περιουσία», στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Κωνσταντίνου, μέλος της ΝΕ.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: