Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Είστε πρώην συνδικαλιστής, κομματικό στέλεχος και αποτυχών υποψήφιος Δήμαρχος; Μια επιτελική θέση, άσχετη με τις σπουδές σας, σας περιμένει!

Μνημείο παλαιοκομματικής λογικής θεωρούμε οι Οικολόγοι Πράσινοι την επιλογή του μηχανικού κ. Μίχα, ως νέου προέδρου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Πέρα από την κομματική του διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, ο κ. Μίχας, δεν έχει επιστημονική ή επαγγελματική προϋπηρεσία στον χώρο των τροφίμων.

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, η εκπρόσωπος Τύπου, Ελεάννα Ιωαννίδου, δήλωσε:
«Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε απαράδεκτο να επιλέγονται, ως διοικητές νευραλγικών θέσεων σε οργανισμούς και ΔΕΚΟ, κομματικά στελέχη που απέτυχαν να εκλεγούν ως βουλευτές ή δήμαρχοι.
Ακόμη μια φορά, οι εξαγγελίες για αξιοκρατία και «ανοιχτή διακυβέρνηση» θυσιάζονται στον βωμό της αποκατάστασης των «δικών μας» παιδιών και της τήρησης των εσωκομματικών ισορροπιών.
Η επιλογή, όμως, του ατυχήσαντα υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά ως νέου προέδρου του ΕΦΕΤ γεννά επιπλέον σοβαρά ερωτηματικά: Γιατί παραιτήθηκε ο μέχρι τώρα πρόεδρος κ. Νυχάς;  Αληθεύουν δημοσιεύματα για εισαγωγή τροφίμων μολυσμένων με το επικίνδυνο βακτήριο Ε.coli;  Αληθεύει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ πιέστηκε να υποβαθμίσει το θέμα για να μην πληγούν οι πωλήσεις γνωστής γερμανικής αλυσίδας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: