Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κύπρος- Σκληρή αντιπαράθεση ΕΔΕΚ - ΑΚΕΛ.Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής ξεπέρασε τα όρια.



 Σε αντιπαράθεση βρίσκονται ΕΔΕΚ και ΑΚΕΛ στην Κύπρο, με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής και προέδρου της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος έκανε λόγο για ακυβερνησία και ζήτησε από τον Πρόεδρο Χριστόφια και την κυβέρνηση του να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την τραγωδία στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.
Απαντώντας ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού εξέφρασε τη λύπη του για τον «ξεπεσμό», όπως τον χαρακτήρισε του Γιαννάκη Ομήρου. Θεωρώ, συνέχισε, πως ο πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να ήταν πιο σοβαρός από άλλους πολιτικούς.

Κάποιοι, είπε ο κ. Κυπριανού, φαίνεται ότι δεν έχουν υπομονή για ένα απλούστατο λόγο, γιατί δεν είναι σήμερα αλλά είναι εδώ και δύο χρόνια που έχουν ξεκινήσει μιαν εκστρατεία υπόσκαψης του Προέδρου Χριστόφια με στόχο να τον εμποδίσουν να προχωρήσει στο Κυπριακό αλλά και γενικότερα να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στον κυπριακό λαό.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης κατηγόρησε τον Πρόεδρο Χριστόφια για «ακινησία, ατολμία και αναβλητικότητα μπροστά στην οικονομική κρίση που επιδεινώνεται δραματικά».

ΠΗΓΗ-WWW.NEWSBOMB.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια: