Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Νέα φραστικά επεισόδια σε Ρόδο και Κάλυμνο - Αφίσες με βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Πάτρα.

Ομάδα «Αγανακτισμένων», κυρίως εκπρόσωποι του κλάδου αυτοκινητιστών, «εισέβαλε» απόψε σε αίθουσα, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής νοτίου συγκροτήματος του ΠΑΣΟΚ, παρουσία και του γενικού γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Χαλκιώτη.

Οι περίπου πενήντα εισβολείς επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής, Γιώργο Πόκκια, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια, αφού επικράτησε ψυχραιμία από όλες τις πλευρές.

Λίγο μετά, οι «εισβολείς» αποχώρησαν από την αίθουσα και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας. Αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των αυτοκινητιστών συναντήθηκε στη συνέχεια με τον κ. Χαλκιώτη και του εξέφρασε τις αντιρρήσεις του κλάδου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

«Αγανακτισμένοι» αποδοκίμασαν τον Γ. Κάσσαρα
Έντονες αποδοκιμασίες αγανακτισμένων πολιτών της Καλύμνου δέχθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Κασσάρας, με φραστικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, έχοντας στο πλευρό του κομματικά στελέχη και τον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη.

Σύμφωνα με το redtv.eu, εξοργισμένοι πολίτες εισέβαλαν στην αίθουσα την ώρα της συνέντευξης και τα έψαλαν στον Δωδεκανήσιο βουλευτή γιατί ψήφισε υπέρ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Ο κ. Κασσάρας ρωτήθηκε από τους συγκεντρωμένους πολίτες με ποιο αντάλλαγμα το υπερψήφισε κι αν στόχος του ήταν η εξασφάλιση της εκλογικής του καρέκλας; «Από σπόντα είστε σήμερα βουλευτής και βάλατε την υπογραφή σας στο ξεπούλημα μιας χώρας, στη συντριβή ενός λαού» του φώναξαν οι αγανακτισμένοι Καλύμνιοι.


Αφίσες κατά βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Πάτρα

Αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και των δύο βουλευτών της ΝΔ κυκλοφόρησαν στην Πάτρα, οι οποίες φέρουν τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι».

Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή». Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση».



Στο κάτω μέρος και των δυο αφισών υπάρχει αναφορά στις οικογένειες των έξι βουλευτών, που όπως αναγράφεται, «κρίνονται συνένοχες», σημειώνοντας ότι «αντιθέτως με την κόρη του βουλευτή Κουρουπλή, οι οικογένειες των παραπάνω, βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης».

ΠΗΓΗ-WWW.REAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: