Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»,Εκδηλώσεις.


Στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με κεντρικό σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό», είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
  • Αύριο Παρασκευή: Στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στις 8 μ.μ., στην πλατεία, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την επένδυση χρυσού στην περιοχή». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σάββατο 30 Ιούλη: Στην Τούζλα Σερρών, στις 8 μ.μ., δίπλα στο Κάμπινγκ, με θέμα τον τουρισμό, τις διακοπές και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Σ. Νικητόπουλος, μέλος της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ.
  • Κυριακή 31 Ιούλη:
-- Στην Πρέβεζα, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Ανδρούτσου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Λιάσκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Ακόμα: Αφιέρωμα στην Ποίηση «Οι Στίχοι είναι Μαχητές», συναυλία μαθητικού συγκροτήματος, μαθητικό σκετς «Μάθημα Ελευθερίας και Δημοκρατίας», αφιέρωμα στο πολιτικό και λαϊκό τραγούδι από το συγκρότημα του Γιώργου Ρούγκα.
-- Στη Νεάπολη Κοζάνης, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα: «Αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει». Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκούμας, μέλος του ΝΓ Κοζάνης της ΚΝΕ.
-- Στο Βαρβάσι Χίου, στην πλατεία εργατικών κατοικιών Ευρετής.
-- Στην Αγιάσο Λέσβου, στην πλατεία Δημαρχείου.

Πηγή:www.rizopastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: