Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

O λασπολόγος αντιαριστερός Σηφουνάκης ξαναχτύπησε και θυμήθηκε το βρώμικο '89...ξεχνώντας βέβαια την βρώμικη συνεργασία ΠΑ.ΣΟ.Κ-Καρατζαφέρη και ότι ο Α. Σγαζτζός, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Λέσβου, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.


thumb
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ν. Σηφουνάκης σχετικά με τη συγκέντρωση Αγανακτισμένων πολιτών, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μεγάλης έκθεσης στη Μαρίνα της Μυτιλήνης, την Παρασκευή 17 Ιούνη. Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο συμβάν και κατά την αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού, ο Α. Σγαζτζός, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Λέσβου, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.
Στην ανακοίνωση του Ν. Σηφουνάκη, όχι μόνο δεν υπάρχει μια συγγνώμη, αλλά δε γίνεται καμία απολύτως αναφορά στον τραυματισμό. Αντ’ αυτού, επιτίθεται ως συνήθως στον συνήθη ύποπτο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανασύρει από το ντουλάπι του το 1989(!) αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα στελέχη  αυτής της ομάδας που πρωτοστάτησε στο βρώμικο 1989 ας γνωρίζουν ότι, όπως και τότε, θα αντισταθούμε και θα προστατεύσουμε τους θεσμούς, την ελευθερία του λόγου, τη Δημοκρατία».

Προφανώς ο πρώην υπουργός δεν έχει καταλάβει ακόμη τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία. Πως αλλιώς θα έκανε λόγο στην ανακοίνωση του πως τις «μισαλλόδοξες συμπεριφορές μειοψηφιών ο λαός μας τις καταδικάζει». Ίσως πάλι φταίει η πολύ «παρέα» με τον Θ. Πάγκαλο. Όπως και να έχει πάντως, τέτοιες δηλώσεις εξαγριώνουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο... 
Πηγή: www.topontiki.gr-Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: