Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μόνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ψήφισε ΌΧΙ από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.NAI ψήφισε η Έλσα Παπαδημητρίου της Ν.Δ. και έγινε ανεξάρτητη.



Καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του, επισημαίνοντας πως διατηρεί τις ενστάσεις του.
Ναι ψήφισε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής (πρώην βουλευτής της ΝΔ) Ελσα Παπαδημητρίου, όπως είχε ήδη προαναγγείλει.

Ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, Αλέξανδρος Αθανασιάδης ψήφισε τελικά «ναι».
Πηγές:www.naftemporiki.gr-ΣΚΑΙ

2 σχόλια:

Red Star είπε...

Ο Δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ με αντίπαλο μόνο τον εαυτό του ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον κο Κουρουμπλή.
ΕΥΓΕ Αμερικανάκι να σε χαίρεται η Μάργκαρετ...

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Ο φυσικά τυφλός Παναγιώτης Κουρουμπλής, έχοντας΄"πάντ'αντοιχτά πάντ' άγρυπνα τα μάτια της ψυχής" του φάνηκε πολύ μεγαλύτερος και οξυδερκέστερος από τους συναδέλφους του και ομοϊδεάτες του πολιτικά τυφλούς,νάνους και στρατιωτάκια - μπαίγνια του αρχηγού τους Τζέφρυ Μινέϊκο Παπάντριου...Να την χαίρονται τη δημοκρατία τους...που καθημερινά αποδεικνύει και στον πλέον αδαή και δύσπιστο ότι δεν αποτελεί παρά την στυγνή δικτατορία της αστικής τάξης, των μονοπωλίων και των πολιτικών τους εκπροσώπων με κοινοβουλευτικό μανδύα, που αποτελεί και το "φύλλον συκής" της δημοκρατίας τους... Ξυπνήστε ρέεεεεεε. Λαική εξουσία, Λαϊκή Οικονομία με το τιμημένο ΚΚΕ μπροστάρη μέχρι το τέλος για το Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό.
Σπύρος