Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Εφοπλιστές και Μεγαλοεργολάβοι ταχυδακτυλουργοί !Μεγάλο σε όγκο το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ το εξαφάνισαν από τα δελτία ειδήσεων στα οποία είχαν τιμώμενα πρόσωπα τον Πεταλωτή και τον Καρατζαφύρερ.

Από το newsit.gr

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.Ακολούθησε πορεία στο Σύνταγμα.Χιλιάδες κόσμου (πάνω από 15.000) άκουσαν το κάλεσμα του ΠΑΜΕ αλλά και άλλων φορέων όπως του ΜΑΣ, εκπαιδευτικών και συνταξιούχων.Με συνθήματα πολιτικά και αίτημα για γενική απεργία έδωσαν το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο λαός θα αντισταθεί στο καθεστώς Παπανδρέου.
Τα τηλεοπτικά κανάλια εξαφάνισαν ύστερα από εντολές των αφεντικών τους το μεγαλειώδη συλλαλητήριο.
 Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να μην καλυφθεί ζωντανά το συλλαλητηρίο του ΠΑΜΕ, όπως και να δώσουν λίγο χρόνο στη καθημερινή κινητοποίηση των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.Αυτό γιατί υπολόγισαν πως την ώρα που θα είναι στον αέρα τα δελτία ο κόσμος που διαδήλωνε με το ΠΑΜΕ θα έφτανε στο Σύνταγμα.
Η προπαγάνδα κατά του ΠΑΜΕ και του Κ.Κ.Ε συνεχίζεται.
Το ΠΑΜΕ απέναντι στον αποκλεισμό και τις μεθοδεύσεις σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος μετέδωσε το σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του.H κάλυψη έγινε με μια κάμερα.Στο Σύνταγμα είχαν συγκεντρωθεί για δέκατη μέρα μερικές εκατοντάδες κόσμου,σαφώς λιγότεροι από κάθε άλλη μέρα.Περιμένουν προφανώς την ερχόμενη Κυριακή που θα είναι η δεύτερη μεγάλη  Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση.Την Κυριακή το κίνημα των αγανακτισμένων περιμένει να συγκεντρωθούν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στο Σύνταγμα. Το kke4ever.blogspot.com καλύπτει και  δίνει πληροφορεί για όλες τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις χωρίς την διάκριση τους σε "κομματικές" ή "αυθόρμητες". 

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: