Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το μεσοπρόθεσμο.



Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταδικάζει και καταψηφίζει το αντιλαϊκό έκτρωμα, το «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» που φέρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη βουλή, γιατί αυτό υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και ισοπεδώνει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ ενημερώνει το λαό ότι δεν θα πάρει μέρος σε καμιά διαδικασία της βουλής που αφορά το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», ούτε στην αρμόδια επιτροπή, ούτε στην ολομέλεια. Με όλους τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες συμμετέχει στις απεργίες, γενικότερα στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία μας να συμμετέχουν καθολικά στην απεργία της 15ης  Ιουνίου και σε όλες τις απεργιακές μάχες, να δώσουν δύναμη στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και να διαθέσουν όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να πολεμήσουν το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», κάθε λογής μνημόνιο, κάθε αντεργατικό, αντιλαϊκό μέτρο.
Τώρα, με όλες μας τις δυνάμεις για την ενίσχυση της ταξικής πάλης.
Για να πληρώσει η πλουτοκρατία την καπιταλιστική κρίση, το χρέος και τα ελλείμματα.
Ο λαός έχει μόνο μία ευθύνη: Να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική, με οργάνωση, συσπείρωση, λαϊκή συμμαχία.
Λαϊκή εξουσία και οικονομία, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: