Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Για το όργιο καταστολής στην Αθήνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κυβέρνηση τρομοκρατημένη από τις λαϊκές αντιδράσεις έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά από τρεις βδομάδες αποφάσισε να χτυπήσει τους διαδηλωτές και να «εκκαθαρίσει» την πλατεία Συντάγματος.
Τα αστυνομικά μέτρα ήταν έντονα από νωρίς το πρωί με προληπτικές προσαγωγές και παρεμπόδιση διαδηλωτών να φτάσουν στο Σύνταγμα. Όπως από νωρίς άρχισε το όργιο καταστολής σε όλα τα σημεία συγκέντρωσης και κυρίως στη πλατεία Συντάγματος. Επί ώρες πέφτουν δακρυγόνα, κρότου λάμψης, διαμορφώνοντας ένα τοπίο ανυπόφορο για όποιον βρίσκεται εκεί.
Πιστή στην εφαρμογή των εντολών που παίρνει θέλει να τρομοκρατήσει το λαό γιατί ότι και να κάνει, όσα πολιτικά τερτίπια και να επινοήσει, όση καταστολή και να εφαρμόσει, όσες συλλήψεις και να κάνει, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο λαός δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο την πολιτική του μνημονίου των εντολέων της, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω, θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην επίθεση με μεγαλειώδης σαν τις σημερινές απεργίες , πορείες και συγκεντρώσεις μέχρι να αναγκαστούν να πάρουν πίσω το παλιό μνημόνιο αλλά και το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: