Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΚΚΙ-Η δεσποτική συμπεριφορά του κατοχικού πρωθυπουργού συνεχίζεται και είναι δηλωτική του απύθμενου θράσους που διαθέτει.


Με έντονα στοιχεία Αυταρχισμού – Ολοκληρωτισμού εκβιάζει βουλευτές και Λαό.

Μια νέου τύπου πραξικοπηματική πράξη της κυβέρνησης Παπανδρέου που θέλει, για το μείζον Εθνικό – Πολιτικό – Κοινωνικό και Οικονομικό που περιλαμβάνει το «μεσοπρόθεσμο» 2ο Μνημόνιο , να περάσει στη Βουλή με απλή πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών.
Πανικοβλημένος απ’ τη συνεχόμενη αποστασιοποίηση βουλευτών του και υπό το φόβο, μήπως δεν προλάβει να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις (δεσμεύσεις) του στους διεθνείς τοκογλύφους, τους παγκόσμιους τρομοκράτες και Δολοφόνους Κρατών, προσπαθεί με διάφορα «τεχνάσματα» και εκβιασμούς να περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (ταφόπλακα της χώρας).

Από τη μια μεριά ανακοινώνει την απλή πλειοψηφία της βουλής και από την άλλη σπεύδει να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για να μεταδοθεί σ’ ολόκληρη τη χώρα ο εκβιασμός που βάζει στους βουλευτές και το Λαό.
Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμα δεν θα πάρουμε τη 5η δόση και επομένως η Ελλάδα θα πτωχεύσει.

Η επαφή του με την Ελληνική πραγματικότητα βρίσκεται σε αρνητικό σημείο, η σχέση του με το Λαό είναι ανύπαρκτη και το μόνο που μπορεί να προσφέρει στη χώρα είναι να σηκωθεί και φύγει αμέσως.
Ο Ελληνικός Λαός δεν θα αποδεχθεί κανένα πρόγραμμα εκποίησης της χώρας και εξαθλίωσης της κοινωνίας. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου ότι είναι αποφασισμένος ο Λαός να ακυρώσει στη πράξη κάθε σύμβαση που υπογράφετε και στρέφεται εναντίον των Εθνικών συμφερόντων.
Είναι κάτι που αντιλήφθηκαν στη Τρόικα και γι’ αυτό ζητούν επίμονα ευρύτατη συναίνεση. Κατανοούν ότι όχι μόνο δεν θα αναγνωριστεί καμιά υπογραφή αλλά θα ζητηθούν και αποζημιώσεις απ’ τον Ελληνικό για τη ζημιά που του προκάλεσαν.
Ο μόνος τρόπος να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης για τον Ελληνικό Λαό, είναι ο γενικός Ξεσηκωμός. Απ’ άκρου σ’ άκρου, σε όλες τις πλατείες της Χώρας να ξεχυθούν τα ποτάμια των πατριωτών και να πάρουν τη τύχη της Ελλάδας υπό τη προστασία τους.
Αυτό φοβούνται, Αυτό τρέμουν,
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28-29-30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: