Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.


ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΪΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

 Μπροστά στη γενικευμένη επίθεση στα εργατικά δικαιώματα την εκποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών το ξεπούλημα τη δημόσιας περιουσίας πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Ιούνη από τα συνδικάτα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 11 το πρωί. Συλλαλητήρια οργανώνονται και σε άλλες πόλεις όπως στη Θεσσαλονίκη την Τρίπολη αλλά και άλλες πόλεις.


Το συλλαλητήριο αυτό είναι προπομπός της απεργίας που έχει προκηρυχτεί για τις 9 Ιούνη σε όλες τις επιχειρήσεις που οδεύουν σε ιδιωτικοποίηση με ταυτόχρονη στάση εργασίας των εργαζομένων στο Δημόσιο αλλά και της πανεργατικής απεργίας στις 15 Ιούνη που θα αποτελέσει σταθμό στον μαραθώνιο των αγώνων των εργαζομένων ενάντια στα μνημόνια και τη νέα θηλιά που έρχεται να επιβάλει το μεσοπρόθεσμο σύμφωνο σταθερότητας.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο του Σαββάτου σκοπεύουν να συναντηθούν με τους χιλιάδες «αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα και να προσδώσουν την ταξική διάσταση των προβλημάτων που σήμερα αντιμετωπίζει ο λαός, οι εργαζόμενοι και η νεολαία.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση και το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς καλούν σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο και δίνουν ραντεβού κάτω από τα πανό των σωματείων και των Ομοσπονδιών στις 11 το πρωί στη διασταύρωση Σταδίου και Αιόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: