Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Παπαρήγα στα Χανιά: Βάζουν σε μέγγενη το λαό για 40 και 50 χρόνια


ENET.GR

Σε πόλεμο κάλεσε τον ελληνικό λαό σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε από τα Χανιά της Κρήτης, όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
(φωτ.: EPA/ΑΠΕ, Στέφανος Ραπάνης)
(φωτ.: EPA/ΑΠΕ, Στέφανος Ραπάνης)Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Αλ. Παπαρήγα, «η αξιοπρέπεια σήμερα ενός λαού, μεταφράζεται σε, δεν χρωστάω τίποτα, με τον αγώνα μου θα σας τα πάρω όλα».Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η γ.γ. του ΚΚΕ, ο πόλεμος που γίνεται σήμερα ενάντια στο λαό είναι συστηματικός και μακροχρόνιος ενώ υποστήριξε ότι με το νέο δάνειο που θα λάβει η χώρα μας, ο λαός δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ.
«Κυριολεκτικά βάζουν το λαό σε μία μέγγενη για 40 και 50 χρόνια και δεν ξέρω και αν όχι όλο τον 21ο αιώνα (...). Απέναντι στον πόλεμο που εξαπολύεται, ο λαός πρέπει να απαντήσει με το δικό του πόλεμο, τον επιθετικό πόλεμο. Όταν ο εχθρός σου επιτίθεται τότε εσύ δεν πρέπει ούτε να τον παρακαλείς να σταματήσει την επίθεση γιατί είναι αποφασισμένος ούτε να του φιλάς το χέρι για να τον καλοπιάσεις ούτε πολύ περισσότερο να σκύψεις το κεφάλι», είπε η Αλ. Παπαρήγα

Τέλος, η γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τον κόσμο να μην υποχωρήσει στον εκβιασμό που του ασκείται συστηματικά από την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και άλλα κόμματα στη Βουλή.    Η κυρία Παπαρήγα που από χθες πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, θα μιλήσει το βράδυ σε ανοικτή συγκέντρωση του κόμματος της στα Χανιά.
ΠΗΓΗ-WWW.ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: