Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δολοφονήθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν σύμφωνα με τον Μπάρακ Ομπάμα.Τάδε έφη Matrix1917

Μετά από επίθεση Αμερικάνικης τρομοκρατικής ομάδας, που είχε σταλεί από την Αμερικανική κυβέρνηση δολοφονήθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στην πόλη Αμποταμπάντ, 150 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ.


Ο Σαουδάραβας εκατομμυριούχος , ήταν εκπαιδευμένο μέλος της CIA και πολέμησε μαζί με τους Μουτζαχεντίν την δεκαετία του 80 ,τους Σοβιετικούς και τους Αφγανούς Μαρξιστές στο Αφγανιστάν.Σκοπός της CIA και των ΗΠΑ ήταν να πέσει η προοδευτική κυβέρνηση του Μαρξιστικού Κόμματος στο Αφγανιστάν και να πάρουν την εξουσία οι Ισλαμιστές.
Το 1989 οι ισλαμιστές κέρδισαν τον πόλεμο και τα Σοβιετικά στρατεύματα σταδιακά αποσύρθηκαν από την περιοχή.Ο Μπιν Λάντεν έγινε εχθρός της Δύσης λίγα χρόνια αργότερα όταν εγκαταστάθηκαν στην πατρίδα του Σαουδική Αραβία, χιλιάδες Αμερικάνοι στρατιώτες, ανάμεσα τους και πολλές γυναίκες.
Κατηγορήθηκε από την Δύση ότι είναι υπεύθυνος για  τρομοκρατικές επιθέσεις την δεκαετία του 90 , καθώς και για τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη  και άλλες Αμερικάνικες πόλεις το 2001.Την ανακοίνωση της εκτέλεσης του Μπιν Λάντεν την έκανε ο Πρόεδρος του Η.Π.Α.Χιλιάδες Αμερικάνοι βγήκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον για να πανηγυρίσουν το γεγονός.
Τα τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν μια αμφισβητούμενη φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν με σφαίρες στο κεφάλι.Η οργή εκατομμυρίων Μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο για διασυρμό και τον θάνατο του αρχηγού της Αλ Κάιντα ξεχειλίζει ,και οι ΗΠΑ φοβούνται αντίποινα.
Τo νεκρό σώμα του Μπιν Λάντεν δεν το έθαψαν, αλλά το έριξαν στην θάλασσα τηρώντας όλα τα ισλαμικά έθιμα σύμφωνα με διαβεβαιώσεις των Αμερικανών.

Matrix1917

Δεν υπάρχουν σχόλια: