Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Πέταξαν αυγά στον Σκανδαλίδη ! Πότε θα έρθει η ώρα για τον χειρότερο πρωθυπουργό όλων των εποχών, George Papandreou ;


FLASHNEWS.GR


Την αγανάκτηση τους για τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τα μέλη του συλλόγου κτηνοτρόφων Κρήτης εξέφρασαν κτηνοτρόφοι πετώντας αυγά εναντίον του κ. Σκανδαλίδη την ώρα που ο υπουργός έμπαινε στα γραφεία της ΕΑΣΗ.
Αν και ο ίδιος ο κ. Σκανδαλίδης στη σύσκεψη επεσήμανε ότι θα βοηθήσει ώστε να δοθεί λύση στο θέμα της εξισωτικής οι κτηνοτρόφοι δεν πείστηκαν από τις προθέσεις του.


Παράλληλα ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα μεσολαβήσει για τη μείωση της τιμής πώλησης των ζωοτροφών ακούγοντας τους κτηνοτρόφους να παραπονιούνται ότι τα ζώα τους πεθαίνουν καθημερινά, ενώ ο υπουργός παραδέχτηκε εμμέσως πλην αλλά σαφώς ότι υπαρχει πρόβλημα με τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Αυτή την ώρα ο υπουργός συναντάται με τις διοικήσεις των 4 ενώσεων του Ηρακλείου στις οποίες και εξηγεί τους λόγους που το υπουργείο πρέπει να προβεί άμεσα στην εφαρμογή του αγροτικού Καλλικράτη.
Παράλληλα ο υπουργός "έτριξε" τα δόντια στους αγροτικούς συλλόγους καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε βλέπουν τους αγρότες ως πελάτες με οτι συνεπάγεται. Ο κ. Σκανδαλίδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε οτι όλοι και κυρίως η πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσουν την αγροτική παραγωγή η οποία με τη σειρά της θα βοηθήσει τη χώρα να βγεί απο το οικονομικό αδιέξοδο.

Νωρίτερα ο κ. Σκανδαλίδης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ενώσεων Λασιθίου στους οποίους τόνισε χαρακτηριστικά οτι "οσοι συνεταιρισμοί δεν παρουσιάζουν κινηση θα κλείσουν". Αύριο ο υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης θα βρίσκεται αύριο σε Χανιά και Ρέθυμνο.

ΠΗΓΗ-WWW.FLASHNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: